KAIP PAILGINTI TELEFONŲ BATERIJOS LAIKYMO TRUKMĘ?

0
27
baterija

Netinkamai funkcionuojanti telefono baterija kelia labai daug problemų, kadangi šis įrenginys skirtas kasdien svarbiems darbams atlikti, tad jeigu būsite priklausomas nuo rozetės – nebus patogu. Tiesa, net ir pati geriausia įranga genda, dėvisi, tad galiausiai iPhone 6S baterijos keitimas vistiek bus reikalingas.

iPhone 6S taisymo paslaugos, žinoma, apima ne tik akumuliatoriaus keitimą tada, kai jis neveikia, kai nekrauna, tačiau ir daugiau darbų. Mano-phone mobiliųjų telefonų taisykla praneša, kad būtent iPhone 6S akumuliatoriaus keitimas yra vienas dažniausių gedimų visoje Lietuvoje.

iPhone 6S baterijos keitimas: kur kreiptis?
Jeigu jums reikalingas iPhone 6S baterijos keitimas – tokiu atveju siūlome palyginti bent jau kelias įmones, kol rasite tą, kuri geriausiai atitinka jūsų poreikius. Ieškodama tinkamiausios įvertinkite kelis svarbius kriterijus.
● iPhone 6S baterijos keitimo kaina varijuoja. Natūralu, kad žmonės visada nori paties pigiausio, tačiau kokybiško varianto.
● Gerai, kai iPhone 6S baterijos keitimo kaina apima ir garantijas. Tai suteikia galimybę pasinaudoti pakartotiniu tvarkymu tokiu atveju, kai jis vėl reikalingas.
● iPhone 6S akumuliatoriaus keitimas reikalingas dažniausiai skubiai, tačiau ne visos įmonės teikia greitas paslaugas. Skubantys turi įvertinti ir laiko tarpą per kurį jas gaus.
● Naudinga skaityti kitų žmonių komentarus, kurie padės susidaryti nuomonę apie tam tikros įmonės paslaugas. Žinoma, jie labai subjektyvūs, tačiau tikrai padedantys pagreitinti reikalingos įmonės radimą.

Baterijos gerinimo principai
Kol dar nėra reikalingas tvarkymas – geriausia patiems bandyti kuo labiau rūpintis savo telefonu, kad jis ir tarnautų sėkmingiau.
● Įsigijus naują telefoną nėra būtina jį ilgai krauti. Tačiau visada rekomenduojama, kadangi tai yra naudinga baterijai.
● Taip pat geras pasirinkimas krauti telefoną tik tada, kai jo baterija jau labai išsikrovusi. Paprasčiausiai nuolatinis krovinėjimas, kai baterija dar gana pilna – nėra naudinga telefonui.
● Rekomenduojame sumažinti ekrano ryškumą, kuris ima tikrai nemažai energijos.
● Taip pat reikia išjungti tas programėles, kurios nėra aktyviai ir reguliariai naudojamos.
● Geriausia apskritai nustoti laikyti telefoną rankose, kai jis jums nėra reikalingas. Praraskite įprotį reguliariai ir be tikslo naršyti.

Apsilankykite: https://mano-phone.lt/.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite