ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS ADMINISTRACIJA SKELBIA NUOMOS KONKURSUS

0
20
nuoma

Zarasų rajono savivaldybės administracija skelbia nuomos konkursus:

 

1. 18,46 kv. metrų ploto patalpų, esančių administraciniame pastate, Savanorių g. 2, Zarasuose, nuomos konkursą, kuriame pradinis patalpų nuompinigių dydis – 20,00 Eur per mėnesį.

 

2. 110,94 kv. metrų ploto patalpų, esančių ligoninės pastate, Malūno g. 2, Zarasuose, nuomos konkursą, kuriame pradinis patalpų nuompinigių dydis – 56,15 Eur per mėnesį.

 

3. 318,83 kv. metrų ploto patalpų, esančių ligoninės pastate, Malūno g. 2, Zarasuose, nuomos konkursą, kuriame pradinis patalpų nuompinigių dydis – 169,80 Eur per mėnesį.

 

1 punkte nurodytų patalpų paskirtis – administracinė, patalpos išnuomojamos administracinei veiklai arba kitai teisėtai veiklai, kurią galima vykdyti administracinės paskirties pastate nepakeitus pastato paskirties. 2 ir 3 punktuose nurodytų patalpų paskirtis – gydymo, patalpos išnuomojamos žmonių sveikatos priežiūros veiklai vykdyti arba kitai veiklai, kurią galima vykdyti gydymo paskirties pastate nepakeitus pastato paskirties.

 

Atsižvelgiant į išnuomojamo turto būklę, 2 ir 3 punktuose nurodytas turtas išnuomojamas įrašant į nuomos sutartį šias sąlygas:
1. Nuomininkas, siekdamas, kad turtas taptų tinkamas naudoti pagal paskirtį, turi teisę nemokėti nuompinigių tol, kol savo lėšomis vykdys išsinuomoto turto remonto darbus, bet ne ilgiau kaip 3 mėn. nuo nuomos sutarties pasirašymo dienos;

 

2. Nuomininko išlaidos, patirtos atliekant šiuos išsinuomoto turto remonto darbus – apšildymo sistemos įrengimas, klozetų, kriauklių įrengimas, elektros instaliacijos sutvarkymas ir kontrolinio elektros energijos apskaitos skaitiklio įrengimas, durų (atskiriančių pavienes patalpas nuo bendro naudojimo patalpos – koridoriaus) įrengimas, kas mėnesį išskaičiuojamos iš nuompinigių sumos kai nuomininkas pateikia atliktų darbų vertę ir atitinkamų prekių pirkimą įrodančius dokumentus.

 

Turto nuomos sutarčių trukmė – 10 metų.

 

Paraiškos dalyvauti konkurse pateikiamos iki 2020 m. vasario 14 d. 11.00 valandos.

 

Paraiškų dalyvauti konkurse pateikimo vieta: Zarasai, Sėlių a. 22, 305a kabinetas, Marina Gražina Beinarienė.

 

Papildoma informacija apie nuomojamas patalpas teikiama Zarasuose, Sėlių a. 22, 305a kabinete, tel. (8 385) 37187.

 

Komisijos posėdžio vieta, data ir laikas: Zarasai, Sėlių a. 22, kabinetas Nr. 305a, 2020 m. vasario 14 d.:
– 13.20 val. dėl 18,46 kv. metrų ploto patalpų, esančių administraciniame pastate, Savanorių g. 2, Zarasuose, nuomos;
– 13.40 val. dėl 110,94 kv. metrų ploto patalpų, esančių ligoninės pastate, Malūno g. 2, Zarasuose, nuomos;
– 14.00 val. dėl 318,83 kv. metrų ploto patalpų, esančių ligoninės pastate, Malūno g. 2, Zarasuose, nuomos.

Pradinis įnašas, lygus paskelbtam 3 mėnesių pradiniam nuompinigių dydžiui, turi būti sumokėtas į Zarasų rajono savivaldybės administracijos (įmonės kodas 188753461) sąskaitą Nr. LT657300010002614394, „Swedbank“ AB, banko kodas 73000.“

 

Marina Gražina Beinarienė, tel. (8 385) 37187, el. p. marina.beinariene@zarasai.lt

Priedai

PARAIŠKA

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite