BŪKITE AKTYVŪS, PAREIGINGI IR PILIETIŠKI!

0
18
min news zrs 380 veliava

Artėja Vasario 16-oji – Lietuvos valstybės atkūrimo diena. Kas gali šią dieną būti šventiškiau ir pilietiškiau už prie namų plevėsuojančią Lietuvos trispalvę vėliavą? Valstybės vėliava – oficialus Lietuvos valstybės simbolis. Ja pagerbiame visas šventes, pergales, didžiuojamės ja. 1918 m. vasario 16-ąją pasirašytas Nepriklausomybės aktas įkūnijo mūsų tautos troškimus turėti savo valstybę. Ši data tapo lemtinga kiekvieno mūsų dabarčiai ir ateičiai. Niekada nepamirškite, kad valstybė prasideda nuo žmogaus, jo šeimos, jo namų, gimtojo miesto ir kaimo!

Primename rajono gyventojams, Vasario 16-ąją – Lietuvos valstybės atkūrimo dieną, Lietuvos valstybės vėliavos tūri būti iškeltos ne tik ant įstaigų, įmonių ar organizacijų pastatų, bet ir ant visų gyvenamųjų namų. Lietuvos valstybės vėliavos turi būti iškeliamos 7 valandą ir nuleidžiamos 22 valandą.

Teisės ir civilinės metrikacijos skyrius

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite