ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS KULTŪROS IR MENO PREMIJA SKIRTA GRAŽINAI KARLAITEI

0
46
karlaite

Įvyko Zarasų rajono savivaldybės Kultūros ir meno premijų vertinimo komisijos posėdis. Jo dalyviai apsvarstė klausimą dėl 2020 m. Zarasų rajono savivaldybės Kultūros ir meno premijos skyrimo.

Komisijos posėdžio pirmininkas, Zarasų rajono savivaldybės mero pavaduotojas Arnoldas Abramavičius, pristatė tris kandidatūras, pateiktas šių metų Zarasų rajono savivaldybės Kultūros ir meno premijų konkursui.

 Posėdyje buvo aptartos visos pateiktos kandidatūros. Apsvarstę jų nuopelnus, indėlį į bendruomenės gyvenimą, Kultūros ir meno premijų vertinimo komisija balsų dauguma nusprendė 2020 metų Zarasų rajono savivaldybės Kultūros ir meno premiją ir Laureato Diplomą skirti teatro edukologei Gražinai Karlaitei už ilgametį, kūrybingą Zarasų krašto bendruomenės švietimą ir pilietiškumo ugdymą, skleidžiant teatro meno pažinimo džiaugsmą, nuolatinį teatro meno ir literatūrinių programų rengimą Zarasų „Ąžuolo“ gimnazijoje ir Zarasų viešojoje bibliotekoje, suaugusiųjų teatro „Juodai balta“ sukūrimą ir nenuilstamą gimnazistų teatro puoselėjimą.

Gražinai Karlaitei Zarasų rajono savivaldybės Kultūros ir meno premija ir Laureato Diplomas bus įteikti Zarasų kultūros centre Lietuvos valstybės atkūrimo minėjimo, kuris įvyks Vasario 16-ąją, 13 valandą, metu.

Zarasų rajono savivaldybės informacija

karlaite2

karlaitei

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite