PAMIRŠTA IR PASKENDUSI ŠIUKŠLĖSE ZARASŲ „ATEITIS“

0
16
sl1

Sėlių aikštėje, pačiame Zarasų miesto centre, puikuojasi skelbimų lenta. Ji jau kelia pasipiktinimą ir zarasiškiams, ir jų svečiams.

Šis mažosios architektūros elementas galėtų originaliai papuošti miestą, suteikti jo erdvėms jaukumo, patrauklumo. Tačiau Zarasuose to nėra. Skelbimų lentoje kabantys apšnerkšti „informaciniai“ lopinėliai nesuteikia nei šiai lentai, nei centrinei miesto aikštei estetinio vaizdo.

Čia be jokios tvarkos miesto ir kaimų žmonės atneša ir kabina savo skelbimus: perka, parduoda, keičia, ieško naujų romantiškų pažinčių… Blogai yra, kad šių skelbimų kabinimo niekas nekontroliuoja ir laikomasi nuostatos, kad tai – pačių reklamuotojų reikalas. Jie ir sprendžia, kur ir kaip tą žinią klijuoti, pakabinti ir, aišku, nukabinti.

Vos ne pačiame skelbimų lentos viduryje jau apie metus kabo praėjusių rinkimų plakatas. Jame raginama balsuoti už kandidatą į Zarasų rajono savivaldybės merus Kęstutį Stankevičių. Tikina, kad jų rankose Zarasų rajono ateitis. Tiesa, Kęstučiui Stankevičiui sulaukti šviesios ateities per praėjusius rinkimus nebuvo lemta. Rinkimus pralaimėjo ir pamiršo apie zarasiškiams žadėtą ateitį. Pretendentui į merus iš atminties išgaravo ir apiplyšęs plakatas, kuris piktina žmones. Šis plakatas dar prieš rinkimus privalėjo būti nuimtas. Tačiau šiandien jis dar kabo, bylojantis apie rožines kandidato svajones. Taip ir puikuojasi pamiršta ir paskendusi šiukšlėse Zarasų „ateitis“ . Zarasuose pralaimėjusiųjų niekas neteisia. Gaila, kad tokia „puošmena“ yra miesto centre, kuri priklauso ne tik eiliniams zarasiškiams, bet ir buvusiam pretendentui į aukščiausiosios rajono valdžios postą.

Jeronimas Bartkus
Nuotraukose: skelbimų lentoje.

sl2

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite