ZARASŲ KRAŠTO MUZIEJUS – VILNIAUS KNYGŲ MUGĖJE 2020

0
22
DSC 0105

Šiųmetėje didžiausioje Vilniaus knygų mugėje Baltijos šalyse ir viename ryškiausių kultūros įvykių Lietuvoje dalyvavo ir zarasiškiai muziejininkai. Muziejus kvietė lankytojus susipažinti su savo leidybine veikla ir pristatė bei pardavinėjo jungtiniame Lietuvos muziejų asociacijos stende pastaraisiais metais išleistas knygas. Tai ,,Stelmužės XVII a. dvaro istorija“, ,,Zarasų miesto aikštė XIX a. pab. – XX a. pr.“, ,,Zarasų krašto muziejaus rinkiniai: Rytų Aukštaitijos sakralinė skulptūra“ ir kitas.

Šurmulingoje mugėje ne tik pristatėme knygas, bet ir susipažinome su kitų šalies muziejų leidybine veikla, užmezgėme glaudesnius ryšius su kolegomis, patyrėme nemažai malonių įspūdžių bendraujant su mugės lankytojais.

Vasilijus Trusovas, Zarasų krašto muziejaus muziejininkas (kultūrinių renginių koordinatorius)
Kęsto Vasilevskio nuotraukos.

DSC 0103

DSC 0104

DSC 0110

DSC 0114

DSC 0115

DSC 0116

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite