SAVIVALDYBĖJE SKELBIAMA GRIPO EPIDEMIJA

0
33
gripas

Zarasų rajono savivaldybės (toliau – Savivaldybė) administracija informuoja, kad Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojo, laikinai pavaduojančio administracijos direktorių, Remigijaus Lamanausko pasirašytu įsakymu Savivaldybės teritorijoje skelbiama gripo epidemija, kaip koronaviruso COVID-19 prevencinė priemonė.

Taip pat primename, kad Savivaldybėje galioja rekomendacijos riboti masinius renginius. Dar kartą atkreipiame dėmesį, kad įsakymo dėl rekomendacijų riboti masinius renginius 1.2 ir 1.3 punktai galioja ne tik masinių, bet ir visų kitų renginių organizatoriams. Prieš rengiant renginį, labai svarbu, kad būtų įvertinta visa rizika, susijusi su žmonių dalyvavimu renginiuose.

Savivaldybės gyventojų labai prašome būti sąmoningais ir laikytis Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerijos parengtų rekomendacijų lankantis renginiuose: nerekomenduotina lankytis renginiuose rizikos grupėse esantiems žmonėms (senyvo amžiaus, taip pat sergantiems lėtinėmis ligomis), taip pat jei Jums yra pasireiškę peršalimo ligų simptomai.

Naujausias rekomendacijas galite rasti čia: http://sam.lrv.lt/lt/news/koronavirusas/informacija-visuomenei

Zarasų rajono savivaldybės
Ekstremaliųjų situacijų operacijų centro
Informacijos valdymo grupė

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite