ORGANIZUOJAMA VIETOS GYVENTOJŲ APKLAUSA DĖL ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS GYVENAMŲJŲ VIETOVIŲ, TERITORIJŲ RIBŲ NUSTATYMO AR KEITIMO IR JŲ TERITORIJŲ RIBŲ NUSTATYMO AR KEITIMO

0
19
apklausa

Vadovaudamasi Zarasų rajono savivaldybės administracijos direktoriaus 2020 m. kovo 6 d. įsakymu Nr. I(6.6 E)-121 „Dėl Zarasų rajono savivaldybės gyvenamųjų vietovių ribų nustatymo ar panaikinimo, nustatymo ar keitimo jų teritorijų ribų, suteikimo ar keitimo pavadinimų gyvenamosioms vietovėms plano gyventojų apklausos organizavimo ir darbo grupės sudarymo“ Zarasų rajono savivaldybės administracija rengia vietos gyventojų apklausą.

 Apklausos teritorija: Zarasų rajono savivaldybės teritorija.

 

Apklausos tikslas: sužinoti vietos gyventojų nuomonę dėl Zarasų rajono savivaldybės gyvenamųjų vietovių, teritorijų ribų nustatymo ar keitimo ir jų teritorijų ribų nustatymo ar keitimo pagal parengtą dokumentą.

 

Apklausos būdas: tiesioginis gyventojų nuomonės įrašymas gyventojų apklausos lapuose. Būtina atsinešti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą.

 

Apklausos laikotarpis: nuo 2020 m. kovo 10 d. iki 2020 m. balandžio 10 d., nuo 8:00 val. iki 17:00 val. pirmadieniais-ketvirtadieniais, nuo 8:00 val. iki 15:45 val. penktadieniais. Pietų pertrauka nuo 12:00 val. iki 12:45 val.

 

Apklausos vieta: Zarasų rajono savivaldybės seniūnijų administracinės patalpos.

 

Informaciją apklausos metu teikia: Zarasų rajono savivaldybės administracijos Teritorijų planavimo skyriaus vedėjas Vaclovas Stankevičius tel. (8 385) 37145 (107-109 kab.) arba el. paštu vaclovas.stankevicius@zarasai.lt ir Zarasų rajono savivaldybės administracijos seniūnai pagal gyvenamąją vietovę.

 

Projekto vadovas Žilvinas Grabauskas tel. (8 5) 27 28334, el. paštas z.grabauskas@atamis.lt

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite