TRAKTORIŲ TECHNINĖ APŽIŪRA ATIDĖTA IKI KARANTINO PABAIGOS

0
27
min news zrs 878 traktorius

Žemės ūkio ministerija, atsižvelgusi į paskelbtą valstybės lygio ekstremaliąją situaciją, traktorių techninę apžiūrą atidėjo iki karantino pabaigos.

Žemės ūkio ministras Andrius Palionis, gavęs daug ūkininkų ir savivaldybių užklausų dėl žemės ūkio technikos transporto priemonių techninės apžiūros atlikimo, inicijavo šio klausimo aptarimą neformaliame Vyriausybės pasitarime.

 

Nors Traktorių, savaeigių ir žemės ūkio mašinų bei jų priekabų techninės apžiūros tvarka draudžia eksploatuoti traktorius, kuriems neatlikta techninė apžiūra, tačiau dėl karantino padaryta išimtis.

 

Ministro A. Palionio įsakymu traktoriams, kuriems yra pasibaigusi arba pasibaigia techninė apžiūra po 2020 m. kovo 14 d., techninės apžiūros galiojimo laikas pratęsiamas laikotarpiui, iki Lietuvoje galios karantino režimas ir 2 mėn. po jo.

 

Žemės ūkio ministerija ragina traktorių savininkus būti atsakingiems ir nevažinėti su netvarkingomis transporto priemonėmis.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite