AB „PANEVĖŽIO ENERGIJA“ INFORMUOJA

0
12
min news zrs 111 attz4lvc

Karantino laikotarpiu AB „Panevėžio energija“ vartotojus, gaunančius sąskaitas pagal pasirašytas šilumos ir karšto vandens pirkimo – pardavimo sutartis, kviečiame naudotis bendrovės interneto svetainėje www.pe.lt esančiu Klientų savitarnos portalu, kur prisiregistravus galima susimokėti už šilumą ir karštą vandenį, deklaruoti skaitiklių rodmenis. Vartotojus kviečiame pasirūpinti ir padėti vyresnio amžiaus šeimos nariams ar giminaičiams apmokėti sąskaitas, atsisakius išėjimo iš namų ir atsiskaitymo grynaisiais pinigais.

 Karantino laikotarpiu, neišeinant iš namų, atsiskaityti už suvartotą šilumą ir karštą vandenį galima:
• Užsisakius sąskaitas gauti elektroniniu paštu ir naudojantis internetine bankininkyste;
• Užsiregistravus AB „Panevėžio energija“ klientų savitarnos portale;
• Naudojantis paslauga „Viena sąskaita“”. Daugiau informacijos www.vienasaskaita.lt.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite