DĖL 2020 M. VEIKLOS PLANO VYKDYMO IR FINANSAVIMO KARANTINO LAIKOTARPIU

0
17
min news zrs 307 accounting analytics balance 209224

Atsižvelgiant į paskelbtą visoje Lietuvos Respublikos teritorijoje karantiną bei prognozuojamą ekonomikos lėtėjimą, Zarasų rajono savivaldybės administracijos direktorius 2020 m. kovo 18 d. įsakymu Nr. I-(6.6E)-152 „Dėl Zarasų rajono savivaldybės administracijos direktoriaus 2020 m. kovo 9 d. įsakymo Nr. (I(6.6 E)-127 „Dėl 2020 m. rajono savivaldybės biudžeto programų sąmatų sudarymo 1.5 punkto pakeitimo“, Zarasų rajono savivaldybės administracijos 2020 m. kovo 26 d. raštu Nr. (6.28 E)3-464 ir 2020 m. kovo 30 d. raštu Nr. (6.28 E)3-475, įpareigojo asignavimų valdytojus paskirstyti biudžeto asignavimus programoms vykdyti pirmas – pusmetis 45 procentai, antras pusmetis – 55 procentai. Biudžeto asignavimus naudoti tik būtiniausiems poreikiams tenkinti ir naudoti tik priemonėms, reikalingoms užkirsti koronaviruso (COVID-19) plitimui.

Jeigu bus nevykdomas rajono Savivaldybės biudžetas, t.y. gaunama mažiau pajamų, negu numatyta, finansavimas iš rajono Savivaldybės biudžeto bus vykdomas pagal prioritetus: darbo užmokestis, socialinio draudimo įmokos, socialinės išmokos, mitybos, elektros energijos, transporto išlaikymas. Taip pat bus peržiūrėtos 2020 m. veiklos plane patvirtintos priemonės, kurių vykdymą galima atidėti kitiems metams.

 

Zarasų rajono savivaldybės administracijos informacija

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite