KVIEČIAME TEIKTI PARAIŠKAS NEVYRIAUSYBINIŲ ORGANIZACIJŲ IR RELIGINIŲ BENDRUOMENIŲ DALINIO FINANSAVIMO IŠ ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS BIUDŽETO LĖŠŲ KONKURSUI

0
11
paraiskos

Kas gali teikti? Paraišką gali teikti Zarasų rajono savivaldybėje registruota nevyriausybinė organizacija (toliau – NVO) ir/ar religinė bendruomenė.

Prioritetai ir didžiausia prašoma projekto suma:
1. Priemonės, veiklos, skirtos COVID-19 viruso padariniams sušvelninti/mažinti. Prašoma suma negali viršyti 500,00 Eur vienam projektui.
2. NVO ir tradicinių religinių bendruomenių laimėtų projektų dalinis finansavimas. Prašoma suma negali viršyti 2000,00 Eur vienam projektui.
3. Nevyriausybinių organizacijų ir tradicinių religinių bendruomenių gerbūvio pagerinimas. Prašoma suma negali viršyti 1500,00 Eur vienam projektui.

 

Išlaidos tinkamos nuo Biudžeto lėšų naudojimo sutarties pasirašymo dienos.

 

Privalomas 10% prisidėjimas prie projekto. Kiekvienas pareiškėjas privalo prisidėti 10% nuo bendros projekto sumos savo arba partnerių lėšomis. Išimtys: 1) teikiant paraišką pagal prioritetą NVO ir tradicinių religinių bendruomenių laimėtų projektų dalinis finansavimas ir 2) teikiant paraišką pagal prioritetą Priemonės, veiklos, skirtos COVID-19 viruso padariniams sušvelninti/mažinti – privalomas 10% prisidėjimas gali būti savanoriškas darbas kaip jis įvardijamas Lietuvos Respublikos savanoriškos veiklos įstatyme.

 

Paraiškos priimamos 30 kalendorinių dienų (imtinai) nuo šio skelbimo paskelbimo interneto svetainėje www.zarasai.lt

 

Paraiška teikiama el. paštu paraiska@zarasai.lt. Siunčiama elektroninė paraiška doc formatu ir skenuota paraiška su pridedamais dokumentais kaip vienas dokumentas pdf formatu nurodant organizaciją ir konkurso pavadinimą. Visi dokumentai siunčiami viename laiške. Paraiškos duomenys doc ir pdf formate turi sutapti, aptikus netikslumus, paraiška atmetama.

 

Pareiškėjas teikia:
1) užpildytą projekto paraišką (Aprašo 1 priedas);
2) detalią sąmatą (toliau – Detali sąmata) (Aprašo 2 priedas);
3) užpildytą Organizacijos deklaraciją (Aprašo 3 priedas);
4) bendradarbiavimo susitarimo ar kitų bendradarbiavimą pagrindžiančių dokumentų (jei projektas vykdomas su partneriais) kopijas;
5) dokumentus, įrodančius privalomą dalinį 10 proc. prisidėjimą iš kitų šaltinių (nuosavos, rėmėjų, partnerių ar kt. lėšos);
6) jeigu pareiškėjas teikia paraišką pirmą kartą, tuomet privalo pateikti išrašą iš VĮ Registrų centras.

Konsultacijas teikia Zarasų rajono savivaldybės administracijos jaunimo reikalų koordinatorė Aksana Vorobjova mobiliu telefonu 8 624 42 183, darbo dienomis nuo 8.00 val. iki 17.00 val. (pietų pertrauka 12.00 – 12.45 val.), penktadieniais nuo 8.00 val. iki 15.45 val. (pietų pertrauka 12.00 – 12.45 val.).

Priedai:

1 PRIEDAS

2 PRIEDAS

3 PRIEDAS

APRAŠAS

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite