BUS ATKURTI MEDŽIOKLĖS TAISYKLIŲ REIKALAVIMAI

0
18
medziokles reikalavimai

Aplinkos ministro pavedimu bus atkurti Medžioklės Lietuvos Respublikos teritorijoje taisyklių reikalavimai, galioję iki jų pakeitimo š. m. gegužės 8 d. Šiuo tikslu jau pradėta privaloma teisėkūros procedūra, parengtas projektas bus paskelbtas Teisės aktų projektų informacinėje sistemoje. Visuomenė bus kviečiama susipažinti su siūlomais Medžioklės Lietuvos Respublikos teritorijoje taisyklių pakeitimais ir teikti pastabas bei pasiūlymus.

 

Pažymėtina, kad minėtųjų taisyklių papildymas, turėjęs įsigalioti nuo 2022 m. ir kuris būtų leidęs naudoti lankus kaip medžioklės įrankį, šią savaitę jau pripažintas netekusiu galios.

 

Medžioklės taisyklių pakeitimams aptarti ir rekomendacijoms, kurios bus pateiktos aplinkos ministrui, suformuluoti gegužės 22 d. 8.30 val. kviečiamas Medžioklės tvarkymo konsultacinės tarybos išplėstinis posėdis nuotoliniu būdu. Į posėdį taip pat kviečiami mokslininkai, medžioklės klausimų specialistai, Seimo Aplinkos apsaugos komiteto nariai.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite