MŪSŲ APYGARDOJE PIRMASIS KANDIDATAS Į SEIMĄ

0
16
rinkimai

Kaip pranešė masinės informacijos priemonės, Lietuvos liberalų sąjūdžio taryba patvirtino kandidatų į šalies Seimą vienmandatininkų sąrašą. Liberalų sąjūdžio pirmininkė Viktorija Čmilytė-Nielsen pareiškė, kad jau yra patvirtinti 54 kandidatai vienmandatėse apygardose būsimuose Seimo rinkimuose. Jie vyks 2020 m. spalio 11 d.

Liberalų sąraše yra daug žinomų politikų pavardžių. Yra ten ir dar mažai žinomų būsimųjų politikų, bandančių savo laimę.

Nalšios šiaurinėje apygardoje (taip vadinasi mūsų apygarda) nuo Liberalų sąjūdžio kandidatuos Zarasų-Visagino regiono vietos veiklos grupės strategijos įgyvendinimo vadovas ir asociacijos pirmininkas Arvydas Veikšra.

Mūsų rajono rinkėjui jis jau gerai žinomas. 2015 metais Arvydas Veikšra kandidatavo į rajono savivaldybės tarybą kartu su Tėvynės sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų sąrašu. Tačiau nesėkmingai. Sąraše jis buvo penktas ir nepasistūmėjo nė per vieną poziciją. Liko penktoje vietoje. Tada į rajono tarybą pateko tik trys konservatoriai.

Praėjusias metais Arvydas Veikšra išsikėlė pats kandidatu į rajono savivaldybės merus. Pernai jo sėkmė irgi nelydėjo. Po rinkimų pasirodė, kad iki mero regalijų jam dar labai toli. Iš septynių kandidatų liko šeštas, aplenkęs tik Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos kandidatą Sergijų Šepliakovą. Dabar bando laimę su liberalias.

Stasys Dičiūnas

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite