ORO KONDICIONIERIAI – NE TIK ŠALDYMUI, TAČIAU IR ŠILDYMUI?

0
15
kondicionierius

Mažose patalpose daugiafunkciniai įrenginiai – visada laimi, kadangi jie pagerina gyvenimo kokybę, tačiau neužima daug vietos. Pavyzdžiui, oro kondicionieriai, kurie geba ne tik atvėsinti, tačiau ir sušildyti patalpas, tad juos integravus savo namuose galėsite visus metus džiaugtis tobulu mikroklimatu.

Viena sistema – kelios funkcijos

Tiek mobilūs kondicionieriai, tiek stacionarūs gali atlikti ir vėsinimo, ir šaldymo funkciją. Tiesa, jeigu vėsinimui puikiai tinkama vieta sistema, kuri pasirūpina, kad labai kaitriomis dienomis Jums pavyks gerai namuose jaustis, tai šildymo turi būti naudojama su kitomis namų šildymo sistemomis. Reiškia, kad tai yra tik papildoma priemonė, kuri gali pagerinti komfortą žiemos metu. Tai ypač populiarus pasirinkimas butuose, kadangi ne visada centrinis šildymas patenkina poreikius.

Sistemos specifikacija

Reikia kuo detaliau susipažinti su sistemos specifikacija, kad Jums pavyktų rasti labiausiai tinkamą variantą. Dažniausiai kondicionavimo sistemos padeda papildomai pašildyti patalpą iki 10-iesaipsnių. Žinoma, viskas priklauso ir nuo patalpų dydžių. Geriausias pasirinkimas siekiantiems rasti daugiafunkcinę įrangą, kuri suteiks galimybę mėgautis tobulu mikroklimatu, yra specialistų patarimai. Jie puikiai išmano pasirinkimo funkcijas, geba apskaičiuoti – kokio galingumo įranga yra reikalinga.

Dažniausiai ne tik vėsinimo, tačiau ir šildymo funkciją turintys kondicionieriai yra brangesni nei tik tie, kurie vėsina. Visgi, įvertinus naudas – tai yra suprantama ir investuoti –  verta.

Įrangos pasirinkimas

Šiuo metu rinkoje galima rasti labai platų įrangos pasirinkimą. Mobilūs kondicionieriai pasirenkami rečiau, kadangi žmonės linkę investuoti daugiau, tačiau džiaugtis tikrai geros kokybės, puikiai tarnausiančia įranga.

Žinoma, reikalingas ir galingumo įvertinimas, kuris lyginamas su patalpomis, kurias reikia vėdinti arba šildyti. Taip pat pasižiūrėkite, kiek decibelų sukelia įranga veikimo metu. Tiek namuose, tiek biure reikalingos tos, kurios veikia ypač tyliai, nekelia jokio diskomforto.

Pirkdami įrangą būtinai pasidomėkite – koks yra garantinis laiko tarpas. Verta papildomai susimokėti, kad jis būtų pratęstas. Garantija teikiama ne tik įrangai, tačiau ir montavimo darbams, tad būtinai ja pasinaudokite, kad iškilus problemoms – jos būtų nemokamai sutvarkytos.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite