ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS VŠĮ PIRMINĖS SVEIKATOS PRIEŽIŪROS CENTRO INFORMACIJA DĖL PACIENTŲ PRIĖMIMO

0
53
min news zrs 394 LOGO 1

Zarasų PSPC pacientai aptarnaujami 313 kabinete (trečiame aukšte) pagal šeimos gydytojams paskirtą laiką kontaktui su tiesioginio kontakto pacientais, odontologai pacientus būtinajai pagalbai priima 304 kabinete, psichiatras – 302 kabinete, gydytojas ginekologas – 204 kabinete, gydytojas chirurgas – 102 kabinete griežtai pagal grafiką, skirtą priimti pacientus tiesioginio kontakto būdu. Skiepijimų procedūros vykdomos izoliacinėje patalpoje cokoliniame aukšte su atskiru įėjimu į patalpas, pagal suderintą grafiką. Liftu vienu metu naudojasi vienas asmuo.

Tiesioginio kontakto keturi pacientai gali patekti pas vieną šeimos gydytoją tą pačią dieną. Priimami tik planinės konsultacijos reikalaujantys pacientai. Keturias valandas ryte nuo 8.00 val. iki 12.00 val. atvyksta pacientai, vyresni nei 60 metų, nuo 12.00 val. – iki 60 metų amžiaus. Būtinąją pagalbą teikia greitoji medicinos pagalbos (toliau – GMP), karščiuojančius asmenis ar jiems įtariant COVID-19 ligą, šeimos gydytojas siunčia nuotoliniu būdu į Karščiavimo kliniką. Likę pacientai aptarnaujami nuotoliniu būdu.

Dėl pacientų registracijos
Tik gavus šeimos gydytojo leidimą galima atvykti į pirmines paslaugas teikiančią įstaigą.
Su šeimos gydytoju ir slaugytoju vykdomos telefoninės konsultacijos.

 

Registratūra (8 385) 51776; (8 385) 51338
Išankstinė registracija 8 (385) 51797 nuo 8.00 iki 12.00 val.

 

Daugiau informacijos rasite www.zarasupspc.lt/

pspc

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite