GROŽIO PRIEMONĖS, KURIOS TURI BŪTI KIEKVIENOS MOTERS KOSMETINĖJE

0
32
grozio

Kiekviena moteris savaip supranta grožį. Kol vienos investuoja didelius pinigus į dekoratyvinę kosmetiką, kadangi tik tokiu atveju jaučiasi gražios, tuo tarpu kitos visiškai nesidažo, kadangi joms gražiausias kūnas yra toks, kuris natūralus.

O juk svarbiausia, kad kiekviena gali atrodyti ir būti tokia, kaip jai labiausiai patinka. Mūsų straipsnis – tik rekomendacinio pobūdžio. Jis skirtas toms, kurios po ranka nori turėti visas svarbiausias grožio puoselėjimo priemones, kuriuos dažniausiai reikalingos ne tik higienai, tačiau ir savo kūno dekoratyvumu besirūpinančioms moterims.

  • Žinoma, veido odos grožiui dažniausiai būtinos krempudros, kurios ne tik pagyvina spalvą, tačiau taip pat ir drėkina. Geros kokybės pudras rasite Garbane.lt prekybos vietoje. Ieškodami tinkamiausios vertinkite ne tik odos tipą, tačiau ir kūno spalvą.
  • Akių paryškinimui siūlomi tušai. Šiuo metu labai vertinami ekologiški, kadangi siekiama, jog chemija greta akių būtų kuo mažiau dirginanti. Tiesa, po dienos labai svarbu vakare prieš miegą pašalinti visus tušo likučius.
  • Prieš krempudrą siūlomi serumai, kurie skirti odos gaivinimui. Galima rasti plačią jų pasiūlą ir verta naudoti kelis, kad oda būtų puikiai aprūpinta: drėkinančius, naktinius, skirtus pagal amžių, dekoltė ir kaklui bei kt.
  • Reikia rūpintis ne tik veidu, tačiau ir visu kūnu. Tokiu atveju rekomenduojami kremai nuo celiulito, kurie pasirūpins, kad ne tik šlaunų, tačiau ir pilvo, krūtų zonos oda atrodytų lygi.
  • Taip pat siūlomi drėkinantys kremai visam kūnui, kurie suteikia odai daugiau elastingumo.
  • Žinoma, reikia nepamiršti ir plaukų. O čia priemonių pasiūla yra labai plati. Nuo kondicionierių iki natūralių aliejų. Svarbiausia rasti tokius, kurie tinka būtent Jūsų plaukams: jie sausi, riebūs, o gal pleiskanoti?
  • Reikia nepamiršti rūpintis savimi iki kojų galiukų, tad būtinai įsigykite drėkinančias priemones, kurios skirtos ir kulnams, pėdoms. Čia esanti oda yra gana stora, tad būtinos specialios drėkinimo priemonės.

Mylėkite save, atrodykite taip, kaip Jums labiausiai patinka. Tokiu atveju kur kas labiau savimi pasitikėsite ir, žinoma, kur kas geriau jausitės.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite