PROJEKTAS „REIKALINGI ŽMONĖS“

0
21
reikalingi

Trumpai ir paprastai. Projektas „Reikalingi žmonės“ skirtas dviems tikslinėms grupėms: Zarasų mieste gyvenančioms šeimoms, kurios vienaip ar kitaip patiria socialinę atskirtį (dėl mažų pajamų ar pan.) ir judėjimo negalią turintiems asmenims. Projekte veikia dvi savanorių komandos:

 – Viena projekto savanorių komanda bendrauja su socialinę atskirtį patiriančiomis šeimomis padedant jiems susitvarkyti kasdienę buitį, pagerinti savo socialinius įgūdžius bei drąsiau jaustis ir aktyviau dalyvauti visuomenės gyvenime.

– Antra projekto savanorių komanda rūpinasi judėjimo negalią turinčiais asmenimis ir jų pavėžėjimu į Zarasų mieste bei rajone vykstančius renginius, užsiėmimus ir kt. Siekiame, kad judėjimo negalia nebūtų kliūtis dalyvauti visuomenės gyvenime.

Nori prisidėti prie prasmingo savanoriško darbo? Prisijunk! Rašyk žinutę arba skambink 867567817.

Projektas „Reikalingi žmonės“ (Nr. 08.6.1-ESFA-V-911-07-0007) finansuojamas Europos Sąjungos struktūrinių fondų, Lietuvos Valstybės bei Zarasų rajono savivaldybės lėšomis ir prisideda prie Zarasų miesto vietos plėtros strategijos 2016-2022 m. įgyvendinimo bei mažina esamą Zarasų miesto gyventojų socialinę atskirtį. Projektą inicijavo ir įgyvendina VšĮ „Sprendimų centras”.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite