KVIEČIAME ANTALIEPTĖS, DEGUČIŲ, SUVIEKO NVO TEIKTI PARAIŠKAS 1.1.5 PRIEMONEI

0
16
paraiskos

Įgyvendinant 1.1.5 priemonę „Stiprinti bendruomeninę veiklą Zarasų rajono savivaldybėje“ (toliau – 1.1.5 Priemonė) kviečiamos Antalieptės, Degučių, Suvieko seniūnijų nevyriausybinės organizacijos ir religinės bendruomenės teikti paraiškas 1.1.5 Priemonei.

Kiekvienos seniūnijos išplėstinės seniūnaičių sueigos patvirtino bendruomenei svarbiausias veiklas bei didžiausią ir mažiausią paraiškos sumą. Informacija pateikiama lentelėje.

Pareiškėjas pateikti lietuvių kalba ir kompiuteriu užpildytą paraišką, sąmatą ir pareiškėjo deklaraciją bei papildomus dokumentus (jeigu reikia).

Paraiškos priimamos el. paštu priemone115@zarasai.lt, 30 kalendorinių dienų nuo skelbimo apie paraiškų priėmimą patalpinimo internet svetainėje www.zarasai.lt

Pareiškėjas gali pateikti tik vieną paraišką.

Konsultacijas telefonu teikia Zarasų rajono savivaldybės administracijos jaunimo reikalų koordinatorė Aksana Vorobjova 8 624 42 183 darbo dienomis.

Paraiškų priėmimas kitose seniūnijose bus skelbiamas, kai išplėstinės seniūnaičių sueigos priims sprendimą dėl aktualių veiklų ir didžiausios bei mažiausios galimos projekto sumos.

lent 

Priedai: PARAIŠKOS FORMA    APRAŠAS    PAREIŠKĖJO DEKLARACIJA    SĄMATA

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite