PANEVĖŽIO APSKRITIES VMI ZARASŲ PADALINYJE ATNAUJINTAS TIESIOGINIS APTARNAVIMAS

0
21
vmi

Panevėžio apskrities valstybinė mokesčių inspekcija (toliau – Panevėžio AVMI) informuoja, kad švelninant šalyje paskelbto karantino sąlygas, nuo birželio 3 d. tiesiogiai atvertas gyventojų aptarnavimo padalinys Zarasuose.

Atsižvelgiant į galiojančias COVID-19 prevencijos darbo vietose rekomendacijas, aptarnavimo padalinyje laikinai ribojamas klientų srautas – atvykti numatytu laiku gali tik iš anksto telefonu užsiregistravę gyventojai. Registruotis apsilankymui Zarasų padalinyje gyventojai gali telefonu: (8 458) 21302.

Siekiant užtikrinti į aptarnavimo padalinius atvyksiančių klientų ir juos konsultuojančių darbuotojų saugumą, veikla yra organizuojama remiantis Sveikatos apsaugos ministerijos pateiktomis rekomendacijomis. Klientai priimami tik su išankstine registracija, tik jiems skirtu laiku ir užtikrinant reikiamą atstumą tarp vienu metu aptarnaujamų žmonių. Atvykstančių klientų prašoma dėvėti apsauginę veido kaukę bei dezinfekuoti rankas, pagal galimybes – mūvėti vienkartines pirštines.

Panevėžio AVMI primena, kad konsultacijas telefonu šiemet teikia mokesčių specialistai visoje šalyje. Kilus klausimams, pasikonsultuoti gyventojai gali ne tik paskambinus bendruoju Mokesčių informacijos telefonu 1882, bet ir kitais papildomais telefonų numeriais, kurie skelbiami VMI interneto svetainėje. Panevėžio AVMI konsultacijos teikiamos šiais papildomais telefonų numeriais (8 45) 501137 ir (8 389) 63729.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite