KVIEČIAMA SUSIPAŽINTI SU NUMATOMAIS MEDŽIOKLĖS EGZAMINO TVARKOS PAKEITIMAIS

0
14
1149 8d13e224dc3a2f8a67ce901ada5cf75b

Aplinkos ministerija parengė Medžioklės egzamino tvarkos aprašo pakeitimus ir kviečia visuomenę su jais susipažinti. Pastabas ir pasiūlymus galima teikti iki birželio 17 d.

Šie pakeitimai skirti papildyti prievolių, kurias turi įvykdyti asmuo, atvykdamas laikyti medžioklės egzaminą, sąrašą ir taip sudaryti sąlygas įgyvendinti Vyriausybės patikslintas Konkrečių valstybės rinkliavos dydžių sąrašo ir valstybės rinkliavos mokėjimo ir grąžinimo taisyklių nuostatas. Jomis yra numatyta rinkliava už medžioklės teorijos ir šaudymo egzaminų laikymą bei perlaikymą.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite