PADĖKA UTENOS APS. VPK ZARASŲ R. PK PAREIGŪNAMS

0
23
padeka

Utenos aps. VPK Zarasų r. PK gauta artimųjų padėka, kuri skirta Utenos aps. VPK Zarasų r. PK Reagavimo skyriaus vyresniajai tyrėjai Birutei Šablinskaitei ir visai pareigūnų komandai (tekstas netaisytas): „Norime padėkoti Utenos policijos tyrėjai Birutei Šablinskaitei ir visai pareigūnų komandai už operatyvumą ieškant dingusio mūsų tėvo, kuris trečiadienį išėjo iš namų Antalieptės sen. nežinoma kryptimi. Taip pat dėkojame kinologui ir tarnybiniam keturkojui, dalyvavusiam paieškoje. Nuoširdus ačiū už greitą reagavimą ir operatyvumą.“

2020 m. birželio 5 d. apie 09 val. 26 min. buvo gautas pranešimas, kad Zarasų r., Antalieptės sen., prieš dvi dienas iš sodybos dingo ir iki šiol neatsirado vyras. Sūnui nepavyksta telefonu susisiekti su tėvu. Artimiesiems atvykus į sodybą, rastas atrakintas namas ir ant stalo paliktas vyro mobilusis telefonas. Vietinis gyventojas informavo, kad panašus į ieškomą vyrą nuėjo link Utenos.

Pareigūnams operatyviai atvykus nurodytu adresu ir apėjus sodybą, aplinkinius pastatus ir teritoriją asmuo nebuvo surastas. Paieškos buvo tęsiamos ir Antalieptės miestelyje. Visi apklaustieji sakė, kad vyro nematė ir nepažįsta. Grįžus į sodybą, vyro buvo ieškoma aplinkinėse vietovėse, ieškota miške palei upę, tačiau jokių pėdsakų nerasta. Asmens paieškai buvo pasitelktas kinologas su tarnybiniu šunimi bei sustiprintos pareigūnų pajėgos.

Apie 18 val. 20 min. paskambino sūnus ir informavo, kad jo tėvas atsirado ir yra pas gimines gyvenančius Ukmergėje. Pareigūnams susisiekus telefonu su giminaičiu, gyvenančiu Ukmergėje, jis patvirtino, kad ieškomas vyras yra pas jį. Pabendravus telefonu su ieškomu vyru, jis paaiškino, kad išėjus iš Antalieptės, jį iki Utenos pavežė moteris, po to, nuo Utenos iki Ukmergės atėjo pėsčiomis. Patikino, kad nusikaltimo auka jis netapo, nuo nieko nenukentėjo.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite