KINO SEANSAI BIBLIOTEKOS MEDIATEKOJE

0
22
thumb2 3d kinas

Bibliotekos mediatekoje lankėsi vaikučiai iš Zarasų „Santarvės“ pradinės mokyklos. Jie susipažino su kino filmų naujienomis ir žiūrėjo filmus.

Mokytojos Laimos Lumbienės pirmokėliai žiūrėjo animacinį filmuką „Žuviukas Nemo“, kurį paskyrėme Tėvo dienai, nes šiame filmuke kaip tik susipažįstame su tėčiu Merlinu ir jo sūnumi Nemo, kurie patiria daug nuotykių kerinčiame povandeniniame pasaulyje.

Mokytojos Rasos Dičiūnienės trečiokėliai pasirinko 3D animacinį filmuką „Kaip prisijaukinti slibiną 2“. Šios trilogijos antroje dalyje vėl matome vikingo Žagsulio ir jo slibino Bedančio nuotykius, kad slibinai gali būti puikūs pagalbininkai.

Kviečiame ir kitus žiūrovus, tėvelius ir vaikučius, ateiti į mediateką pasižiūrėti filmų, pasirinkti knygų apie muzikus, aktorius ar paklausyti muzikos vietoje, o gal pasirinkti muzikos ir filmų diskų išsinešimui.

Vyresnioji bibliotekininkė Vita Juškėnienė, Zarasų viešoji biblioteka

zoomed vita2

zoomed vita3

zoomed vita 4

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite