ZARASUOSE RESPUBLIKINIAI DIRŽŲ GYNIMO IR DAN EGZAMINAI – SEMINARAS

0
16
3

Lietuvos Shotokan Karate Federacija su savo respublikinio lygio renginiais neaplenkia ir Zarasų krašto. Šį savaitgalį Zarasų sporto centre vyko respublikiniai diržų gynimo ir dan egzaminai, kuriuos kasmet organizuoja Lietuvos Shotokan Karate Federacija, norėdama įvertinti šio populiaraus sporto atstovų pasiekimus.

Renginys tęsėsi dvi dienas. Praėjusį penktadienį Zarasų sporto centro ugdytiniai gynėsi diržus, o šeštadienį vyko Shotokan karatė meistrų (DAN) seminaras ir egzaminai. Dan lygio meistrus, tarp jų ir Zarasų sporto centro karate skyriaus trenerį Vytautą Kasparavičių, egzaminavo DAN egzaminų komisija: Andrey Komar (7 dan), Alfonsas Valuntonis (5 dan), Kazimieras Bartkevičius (5 dan).

Pasak Lietuvos Shotokan Karate Federacijos tarybos nario ir Shotokan karate pradininko Zarasuose, rajono Savivaldybės mero Nikolajaus Gusevo, per metus tokius renginius federacija organizuoja kelis sykius – dažniausiai Vilniuje ar Kaune. O kad keletą metų neaplenkia ir Zarasų – parodo aukštą vietos sportininkų lygį ir meistriškumą.

Karatė neseniai tapo Olimpinių sporto šakų šeimos nare. O Shotokan karatė jau kelis dešimtmečius yra viena ir populiariausių sporto šakų Zarasuose. Šią sporto šaką pamėgo ir propaguoja didelis būrys ežerų krašto vaikų ir jaunimo.

Egzamino-seminaro organizatorių informacija

Nuotraukose – renginio akimirkos.

1

2

4

5

6

7

8

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite