RAJONE SĖKMINGAI TVARKOMI KELIAI

0
21
Valstiečių g. 2

Zarasų rajono savivaldybė informuoja, kad iš kelių plėtros programos lėšų gavo papildomus finansavimus „Dėl Ekonomikos skatinimo ir koronaviruso (COVID-19) plitimo sukeltų pasekmių mažinimo priemonių plano lėšų paskirstymo keliams taisyti (remontuoti)“, kurių dėka Zarasų mieste sutvarkyta Valstiečių gatvė. Lėšų skirta 40,3 tūkst.

Šiuo metu yra baigiamas sutvarkyti privažiavimas prie Štadvilių kaimo kiemų Zarasai–Mukuliai–Vencavai–Antalieptė. Artimiausiu metu bus tvarkomi Degučių seniūnijos Degučių kaimo Ramybės g. nuo sankryžos Salėtekio g.- Ramybės g. tvarkoma atkarpa apie 140 metrų. Salako seniūnijos Salako miestelio Naujoji gatvė. Dusetų seniūnijos Dusetų miesto Liepų gatvė. Imbrado seniūnijos vietinės reikšmės kelias Miliūnai–Bakasiškis–Strepčiškės–Imbradas. Bendra šių objektų vertė 199 200 tūkst. Jau pasirašomos sutartys dėl Turmanto seniūnijos vietinės reikšmės kelio „Skirna – Skirnos miškas –Lietuvos, Latvijos, Baltarusijos siena“ taisymo (remonto) darbų. Suma 29 800 Eur. Taip pat dėl Dusetų seniūnijos Dusetų miesto Vilniaus gatvės -pėsčiųjų tako paprastojo remonto darbų, kurių vertė 49 800 Eur. Zarasų seniūnijos Dimitriškių kaimo vietinės reikšmės kelio „Privažiavimas prie Dimitriškių kaimo kiemų. Degučių seniūnijos Degučių kaimo vietinės reikšmės kelio privažiuojamasis kelias prie Sniegiškių nuo kelio A6 Kaunas- Zarasai- Daugpilis. Zarasų seniūnijos Šaulių kaimo vietinės reikšmės kelio privažiavimas prie Šaulių I kaimo kiemų. Bendra šių objektų vertė 138 500 Eur. Viso iš papildomo finansavimo lėšų bus tvarkomi 11 objektų. Darbai planuojami baigti iki šių metų lapkričio 30 d.

Kreipiamės į Zarasų miesto ir rajono gyventojus ir prašome būti kantriems, kartu su mumis džiaugtis, kad su kiekvienais metais mūsų miestas gražėja, eismas darosi saugesnis ir patogesnis.

Zarasų rajono savivaldybės administracijos informacija

Nuotraukose:
Sutvarkyta Zarasų miesto Valstiečių gatvė.

 

Štadviliai 2

Štadviliai 3Tvarkoma Štadvilių kaime.

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite