SPORTO ŠVENTĖ „AKTYVUOKIS ZARASUOSE ’20”

0
100
1

Liepos 11 d. Zaraso ežero saloje jau antrus metus vyko Zarasų vasaros sporto šventė „AKTYVUOKIS ZARASUOSE‘20“!

Nuo pat ryto iki vakaro Zarasai kvėpavo sportu. Šventė prasidėjo bėgimu „Aplink Zaraso ežerą“, į kurį susirinko virš 200 dalyvių iš įvairių Lietuvos ir Latvijos miestų. Dalyviai varžėsi trijose distancijose. Vaikų 500 m bėgime varžėsi 43 dalyviai, berniukų grupėje I-ąją vietą užėmė zarasiškis Kūno kultūros ir laisvalaikio centro sportininkas Nikita Šaranovas, mergaičių grupėje – viešnia iš Latvijos Felicita Jerofejeva (Jekabpils). Pagrindinėje 11,33 km distancijoje virė įnirtinga kova. Per 41 minutę trasą įveikė ir I-ąją vietą jaunesniųjų vyrų grupėje iškovojo Aleksandrs Raščevskis (Daugavpils Runners), o tarp vyresniųjų pirmasis buvo Janis Jerofejevs (Jekabpils). Jaunesniųjų moterų grupėje taip pat nugalėjo viešnia iš Latvijos Evelina Vasiljeva, o vyresniųjų – Ineta Jerofejeva (Jekabpils). Viso šioje distancijoje varžėsi 120 dalyvių. Taip pat, net 11 šeimų komandų varžėsi 1 km šeimų bėgime, kur nugalėjo komanda „Blaškiai“ iš Vilniaus. Pagrindinę 11,33 km distanciją dalyviai galėjo įveikti ir pėsčiomis. Žygeivių taip pat susirinko gausus būrys – daugiau nei 40.

Po bėgimo varžybų startavo sporto turnyrai, sulaukę didžiulio susidomėjimo. 5×5 krepšinio turnyre I-ąją vietą iškovojo komanda „U“ iš Utenos. 4×4 tinklinio turnyre moterų grupėje nugalėjo visaginiečių komanda „Visaginas“, vyrų – taip pat svečiai iš Visagino „Vickos golfas“. Paplūdimio rankinio turnyre nenugalimi buvo zarasiškių komanda „ZRK“.

Sporto mylėtojai turėjo galimybę dalyvauti ir puikioje treniruočių programoje, kur galėjo išbandyti Bodybalance, rytietiško šokio, BodyCombat, Tabata, Zumba treniruotes.

Parodomąją programą žiūrovams dovanojo Zarasų šokių kolektyvai: linijinių šokių studija „Jotvingė“ (vad. Inga Mikutavičienė), šiuolaikinio šokio grupė „Mėta“ (vad. Skaidrė Vanagaitė), šokių studija „AuR‘UM“ (chor. Gabrielė Šakalytė) bei Kangoo Jumps iš Rokiškio.

Šventės organizatoriai – VšĮ „Kūno kultūros ir laisvalaikio centro“ atstovai Augustė Grinytė ir Darius Kilbauskas dėkoja visiems dalyvavusiems bei prisidėjusiems prie renginio organizavimo:

Ignalinos visuomenės sveikatos biurui – už šventės inicijavimą įgyvendinant projektą „Sveikos gyvensenos skatinimas Zarasų rajono savivaldybėje“;

Zarasų sporto centrui – už šaunius sportinius turnyrus;

Zarasų kultūros centrui ir Vincui Vaitkevičiui – už sceną, garsą ir šviesą;

Zarasų atviram jaunimo centrui – už savanorius kurie pagelbėjo savanoriškai bėgimo trasoje;

WAKE INN Zarasai – už puikią renginio erdvę, dovanas prizininkams;

Rimvydui Vaitkevičiui – už įamžintas šventės akimirkas;

Zarasų paukštynui – už saldžius prizus;

Treneriams Indrei Šakalienei, Laurynui Paukščiui, Julijai Beperščiūtei, Aristinui Guogiui, Ingridai Mulvinienei už energingas treniruotes;

oTracker – už bėgimo varžybų rezultatų fiksavimą;

Vedėjui Lukui Gurkliui – už puikią nuotaiką viso renginio metu.

 

Labai ačiū visiems kas dalyvavote, stebėjote!

Likite ir būkite sveiki!

IKI KITŲ METŲ!

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

23

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite