ATVIROS ZARASŲ RAJONO TENISO DVEJETŲ PIRMENYBĖS

0
21
Bendra

Atvirose Zarasų rajono teniso dvejetų pirmenybėse dėl apdovanojimų ryžosi pakovoti septynios teniso mėgėjų poros ne tik iš Zarasų rajono, bet ir svečiai iš Vilniaus bei Kauno. Varžybų nugalėtojais, nepralaimėję nei vienų rungtynių, tapo Andrius Knezys ir Mantas Kuzma, finale rezultatu 2 : 0 nugalėję Kamilę Medvedevą ir Gintarą Baubiną. Mažajame finale Andrius Juozaponis ir Dainius Paulauskas įveikė Arvydą Breidoką su Andriumi Glušakovu.

Pirmenybių prizininkus apdovanojo Zarasų rajono savivaldybės mero pavaduotojas Arnoldas Abramavičius. Firmos NIKE Lietuva atstovas Arvydas Breidokas, bei IMPULS ir Fabijoniškių baseino atstovas Vytautas Mackevičius visus varžybų dalyvius apdovanojo atminimo prizais.

Zarasų sporto centro projektas bendrai finansuojamas valstybės Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija ir Švietimo mainų paramos fondas.

Pirma vieta

Antra vieta

Prizininkai

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite