ATESTATŲ ĮTEIKIMO ŠVENTĖ „ĄŽUOLO“ GIMNAZIJOJE

0
68
1

Neįtikėtinai ilgi mokslo metai buvo šių metų abiturientams. Dėl karantino nukelta egzaminų sesija tik rugpjūčio 7 dieną leido įteikti atestatus 90-ajai šios gimnazijos abiturientų laidai. Kaip abiturientams sakė direktorius Rimantas Bikulčius, žmonių planai dažnai neįgyvendinami, mus visada lydi daugybė atsitiktinumų, bet nereiškia, kad nereikia planuoti.

Po direktoriaus sveikinimų ir palinkėjimų žodis buvo suteiktas svečiams: miesto meras Nikolajus Gusevas su švietimo ir kultūros skyriaus vedėja Inga Cibulskiene bei mero patarėju Vilhelminu Kuzmicku sveikino šimtukus gavusius gimnazistus, įteikė jiems pinigines premijas, sveikino jų mokytojas Renatą Žemaitienę, Aureliją Pledienę, Anna Puzhene, Nijolę Šiaučiūnienę, įteikė padėkos raštus ir gėlių. Dar kartą norėtųsi pasidžiaugti šiemet šimtukus iš valstybinių egzaminų gavusiais mokiniais: net du šimtukus gavo Austėja Matijošiūtė (už lietuvių kalbos ir literatūros bei anglų kalbos egzaminus), po vieną šimtuką už anglų kalbos egzaminą gavo Kostas Ragauskas, Justė Subatavičiūtė, Renaldas Bieliauskas, Karolis Razma, Miglė Šaltytė, Austėja Augulytė, David Gukasian bei už geografijos egzaminą pirmąkart gimnazijos istorijoje, teigė direktoriaus pavaduotoja Irena Girskienė, šimtuką gavo Džiugas Jančevskis.

 

Kaip ir kasmet, taip ir dabar Zarasų rajono savivaldybės tarybos narys Ignas Zavadskas pagerbė ir pinigines premijas įteikė geriausiai matematikos egzaminą išlaikiusiems mokiniams Kostui Ragauskui, Julijai Ignatjevai , Romanui Blinovui. Visada džiaugiamės šia jo iniciatyva ir dėkojame už dėmesį gimnazistams.

 

Kadangi dėl karantino nevyko Paskutinio skambučio šventė, tai šioje šventėje buvo įteiktos ir nominacijos geriausiems gimnazistams. Už puikų mokymąsi (baigė vien dešimtukais) ją gavo Kostas Ragauskas, už puikius rezultatus respublikinėje lietuvių kalbos olimpiadoje – Miglė Šaltytė, už puikius rezultatus respublikiniuose konkursuose ir olimpiadose – Džiugas Jančevskis, už puikų dalyvavimą tarptautiniuose projektuose ir puikų mokymąsi – Austėja Matijošiūtė, už kūrybinę veiklą – Vincas Vaitkevičius. Už puikų ir labai gerą mokymąsi, pavyzdingą elgesį, visuomeninę veiklą, iniciatyvas padėkas gavo dar 20 abiturientų. Pauliaus Širvio progimnazija dėkojo mokiniams, padėjusiems organizuoti įvairius renginius, dalyvavusiems bendrose veiklose.

 

Be abejo, svarbiausioji šventės dalis – atestatų įteikimas. Direktoriaus pavaduotoja Irena Girskienė ir direktorius Rimantas Bikulčius įteikė atestatus 62 abiturientams, labai pasidžiaugė 4c klasės mokiniu Kostu Ragausku, gavusiu atestatą su pagyrimu. Visą šventę labai papuošė mokytojo Gražvydo Gasparavičiaus paruoštų mokinių atliktos dainos, mokytojos Jurgitos Navickienės sukomponuotos puokštės, mokytojo Roberto Sukavičiaus įgarsinimas leido viską puikiai girdėti netradicinėje tokiai šventei erdvėje – gimnazijos prieigose. Džiaugiamės savo gimnazijos mokiniais, nuoširdžiai dėkojame tiems mokytojams, kurie sąžiningai, intensyviai, novatoriškai ir labai stropiai dirbo tokiu nelengvu karantino metu, sugebėjo greitai persiorientuoti, nepabūgo išmokti naujų dalykų, atrado būdų ir metodų, kaip dirbti per nuotolį. Dėkojame klasių auklėtojoms Annai Puzhene, Jelenai Maskolenko, Eglei Naprienei, visiems gimnazistų tėveliams, dvylika metų kartu žengusiems mokslo ir patyrimų keliu su savo vaikais, ir linkime savo vaikams įdomaus gyvenimo.

 

Abiturientų mokytoja ir abiturientės mama Daiva Matijošienė
Nuotraukos Armando Knezio

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite