INFORMACIJA APIE STATINIUS IR PROJEKTO PRISTATYMĄ VISUOMENEI

0
40
min news zrs 941 Komentaras 2020 08 18 150136
1. Statinių statybvietės adresas Nekilnojamojo turto registre ar kadastre arba žemės sklypo geografinės koordinatės: Zarasų miestas, P. Širvio g. 2

2. Statinių pagrindinė naudojimo paskirtis: Prekybos – 7.2. (Parduotuvė)
 
3. Projekto pavadinimas: ,,Prekybos paskirties pastato (7.2) parduotuvės  statybos, P.Širvio g. 2, Zarasų mieste, projektas“
 
4. Projektinius pasiūlymus parengusio Projektuotojo (juridinio ar fizinio asmens) įgalioto atstovo (-ų), galinčių informuoti apie projektinius pasiūlymus, vardas, pavardė, elektroninio pašto adresas ir telefono numeris: A. Žusinaitės individuali veikla. tel. 8- 615 35 421; el. paštas azuzaster@gmail.com. Projekto vadovas: A. Žusinaitė. Architekto diplomo Nr. 258439
 
5. Statytojas (fizinio asmens vardas, pavardė, juridinio asmens pavadinimas, juridinio asmens buveinės adresas, telefono numeris): G.L.
 
6. Susipažinimo su projektiniais pasiūlymais adresas, telefono numeris ir laikas, savivaldybės interneto svetainės adresas. Visuomenei susipažinti su projektiniais pasiūlymais skiriama ne mažiau kaip 10 darbo dienų nuo pranešimo savivaldybės interneto svetainėje paskelbimo dienos: Zarasų rajono savivaldybės tinklalapyje www.zarasai.lt, Zarasų mieste, Aukštaičių g. 5.
 
Projekto vadovas: A. Žusinaitė, tel. 8- 615 35 421, el. p. azuzaster@gmail.com.
 
Statinio architektas: A. Žusinaitė, tel. 8- 615 35 421, el. p. azuzaster@gmail.com.
 
Susipažinti su projektiniais pasiūlymais galima nuo 2020-08-17 iki 2020-09-07 darbo dienomis nuo 8.00 iki 17.00 val. Zarasų mieste, Aukštaičių g. 5.
 
6. Informacija iki kada ir kokiu būdu iki viešo susirinkimo visuomenės atstovai Projektuotojui gali teikti pasiūlymus dėl projektinių pasiūlymų: Informacija priimama elektroniniu paštu azuzaster@gmail.comarba raštu, adresu Zarasų mieste, Aukštaičių g. 5.
 
7. Kur ir kada vyks viešas susirinkimas (adresas, laikas):2020-09-07 dieną 12.00 val. (pietų pertraukos metu) adresu Sėlių a. 22, kab. 106, Zarasai.
 
Priedai:

 

Byla

 

Byla

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite