RATRACE.LT VASAROS UŽDARYMO FESTIVALIS

0
24
RatRace Nuotrauka 1

RatRace.lt vasaros uždarymo festivalis – trijų dienų renginys, iš turistinio pasivažinėjimo automobiliais išaugęs į šventę, kurioje puikiai praleis laiką visi norintys. Šį kartą bursimės į Anykščiuose esantį legendinį Dainuvos slėnį, tad kviečiame visus aplinkinius aukštaičius, rasti savo vietą festivalyje. Galimi netgi trys variantai:

Pirmas ir pats smagiausias variantas – būti festivalio didvyriu ir pasikinkius seną, pigų, bet dar patvarų automobilį su draugų kompanija lėkti “lietuvišką Dakarą”. Per tris dienas reikės įveikti 1000 kilometrų keliais ir keliukais, laukais ir miškais. O po dienos nuotykių automobilyje – vakare lauks gyvo garso koncertai, maistas, gėrimai ir visa kita ko reikia turiningai bei smagiai dienos pabaigai.

Dalyvio paraiška – ​https://raceadmin.eu/ratRace/register

Antras variantas skirtas tiems, kurių kieme ar garaže stovi automobilis, kuris traukia aplinkinių dėmesį savo grožiu, išskirtinumu ar kitais atributais. Festivalio metu vyks būtent tokių – ypatingų keturračių draugų paroda bei paradas Anykščių gatvėmis. O, kad būtų dar smagiau – automobiliai varžysis dešimtyje skirtingų nominacijų, už kurias bus skiriami prizai.

Registracija į automobilių parodą – ​https://forms.gle/RgKZtzxrQrXzEhQM7

Ir trečiasis dalyvavimo būdas – būk žiūrovu ir gyvenk festivaliu visas tris dienas. Dienomis galėsi išlydėti dalyvius į jų nuotykį, grožėtis išskirtinių automobilių paroda ir paradu Anykščių gatvėmis, stebėsi lenktynes iš uždarų trasų, o vakarais lauks 2Kvėpavimas, OMERTA, SADBOI, Mad Money koncertai, Com.jaunuoliai humoro pasirodymas bei kitos pramogos. Festivalio pabaigoje įvyks įspūdinga apdovanojimų ceremonija su šventę uždarančiu visą dangų nušviesiančiu fejerverku.

Tai pat visus šeštadienį ir sekmadienį kviečiame gyvai išvysti dalyvių važiavimą uždarose purvo trasose įsikūrusiose netoli Užpalių bei Obelių. Tad atvažiuokit ir pasimėgaukite kvapą gniaužiančiu reginiu, bilietų uždarose nereikės. Visa informacija bus pateikta ​www.ratrace.lt puslapyje bei RatRace.lt Facebook paskyroje.

Festivalio bilietai – ​https://kakava.lt/renginys/baltyre-ratrace-lt-summer-fest/1609/3936

RatRace Nuotrauka 2

RatRace Nuotrauka 3

RatRace Nuotrauka 4

RatRace Nuotrauka 5

RatRace Nuotrauka 6

RatRace Nuotrauka 7

RatRace Nuotrauka 8

RatRace Nuotrauka 9

RatRace Nuotrauka 10

RatRace Nuotrauka 11

RatRace Nuotrauka 12

RatRace Nuotrauka 13

RatRace Nuotrauka 14

RatRace Nuotrauka 15

RatRace Nuotrauka 16

RatRace Nuotrauka 17

RatRace Nuotrauka 18

RatRace Nuotrauka 19

RatRace Nuotrauka 20

RatRace Nuotrauka 21

RatRace Nuotrauka 22

RatRace Nuotrauka 23

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite