DĖL SAVO VAIKO SVEIKATOS PASISTENKITE DAUGIAU!

0
24
Interlux vaiku tuberkulioze fb post 1080x1080

Nauji mokslo metai ne už kalnų – pats laikas pasirūpinti vaikų sveikatos profilaktine patikra. Dabar jau galite su didele nuolaida pasinaudoti išsamesnio ištyrimo programa pažangioje „Medicina practica“ laboratorijoje. Ištirkite savo vaiką ne dėl „varnelės“!

Vis daugiau tėvų nori, kad privaloma vaikų profilaktinė sveikatos patikra būtų atliekama išsamiau. Ir jie teisūs! Šalyje sergančių vaikų daugėja, juos vis dažniau užklumpa ir suaugusiųjų ligos, o šeimos gydytojų galimybės patikros metu ribotos. Pastebima, kad vien bendro kraujo tyrimo neretai gali nepakakti, jei norima diagnozuoti dar tik prasidedantį lėtinį susirgimą.

Šiemet situaciją dar labiau apsunkino karantinas, vykęs dėl naujojo koronaviruso sukeltos pandemijos. Įsibėgėjus vasarai COVID-19 infekcijos gniaužtai stipriai atsileido. Nors ši liga kelia santykinai nedidelį pavojų vaikams, bet pandemijos metu lėtiniai ligoniai negavo tinkamos pagalbos, daug vaikų išgyveno emocinį stresą, kuris skatina lėtinius susirgimus. 

„Medicina practica“ laboratorija kviečia kokybiškiau atlikti vaikų sveikatos patikrą, todėl sudarė 7 tyrimų komplektą, kuris akcijos metu atliekamas su didele nuolaida. Tik vieną kartą paėmus kraujo iš venos atliekami bendras kraujo (atskaitos taškas), bendras baltymo (bendra organizmo, mitybos būklė, patinimai), gliukozės (energijos šaltinio rodiklis, cukrinis diabetas), kalcio (kaulų būklė), feritino (geležies stokos anemija), vitamino D (imuninė sistema) tyrimai.

Į šį komplektą taip pat įtrauktas šlapimo tyrimas, padedantis įvertinti inkstų ir šlapimo takų veiklą.

„Medicina practica“ laboratorijoje vaikams paėmus kraujo atliekamas ir tiksliausias latentinės tuberkuliozės tyrimas „QuantiFERON-TB Gold plus“, kuris nesukelia šalutinio poveikio.

Kiekvieno akcijos metu išsityrusio vaiko laukia dovanėlė – rankų dezinfekantas!

MP logo su sukiuAKCIJA! –MEDICINA PRACTICA laboratorijoje Vilniaus g. 1B (Zarasų ligoninėje), tel. 544 87. Prieš tyrimą būtina bent 12 val. Reikalinga išankstinė registracija. Akcija – iki rugsėjo 30 d.

Daugiau informacijos apie akciją: https://medicinapractica.lt/mokslo-metus-pradekite-sveiki/

Interlux vaiku tuberkulioze plakatas A1 1

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite