,,VANDENS SPORTO ŠVENTĖ“

0
45
1

Paskutinį vasaros šeštadienį Zarasaičio ežero atvirame plaukimo baseine Zarasų sporto centro organizuotoje ,,Vandens sporto šventėje“ dalyvių tikrai nebuvo daug. Šaltas vanduo ir darganotas oras neleido vandens sporto mėgėjams išbandyti savo jėgas renginio programoje numatytose rungtyse.

Negausiai susirinkusius dalyvius ir žiūrovus sveikino Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas, Zarasų sporto centro direktorė Danutė Kukalienė ir Zarasų kultūros centro merginų šokių kolektyvas vadovaujama Skaidrės Vanagaitės. Na o varžybas pirmieji pradėjo žvejai, kurie jau nuo ankstaus ryto pradėjo traukti žuveles iš Zarasaičio ežero. Geriausiai sekėsi daugkartiniam šių varžybų nugalėtojui Vytautui Kačkai, kuris ir šį kartą pagavo 1145 g. žuvelių ir iškovojo pirmąją vietą. Antroje vietoje liko Rimantas Mackevičius – 1100 g., trečioje Eugenijus Puzinas – 400 g. Didžiausią žuvį, svėrusią 115 g. pagavo Eugenijus Puzinas, o daugiausiai žuvų sugavo varžybų nugalėtojas. Atminimo prizu apdovanotas ir jauniausias žvejys – Domas Gilbrantas.

Visi pageidaujantys aktyvaus gyvenimo būdo mėgėjai galėjo dalyvauti Ignalinos rajono visuomenės sveikatos biuro organizuotose mokomosiose mankštose su trenere Ingrida Mulviniene.

Įspūdingus šuolius nuo 10 m. aukščio bokštelio pademonstravo Mindaugas Jackevičius (pirma vieta) ir Kostas Šabajevas (antra vieta).

13 metų ir jaunesnių berniukų amžiaus grupėje 50 m. plaukimo varžybų prizininkais tapo Girius Marčiulionis (pirma vieta), Olegas Boriakas (antra vieta) ir Dima Šabajev (trečia vieta).

14-15 metų berniukų amžiaus grupės plaukimo varžybų prizininkai: Gvidas Marčiulionis (pirma vieta), Ustinas Keleberda (antra vieta), Dangiras Paliūnis (trečia vieta). Merginų tarpe šioje amžiaus grupėje nugalėjo Adrija Zajančkauskaitė.

18-35 metų moterų grupėje greičiausiai plaukė Raimonda Traigytė, aplenkusi Eveliną Visockytę. Senjorų grupėje nugalėjo Eglė Marčiulionienė, Birutė Giedraitienė ir Algirgas Buičenka.

Daugiausiai dalyvių, kaip ir tikėtasi, sulaukta parko tinklinio 3 x 3 varžybose, kur dėl apdovanojimų kovojo dvi merginų ir septynios vaikinų – vyrų komandos. Merginų tarpe čempionėmis tapo nuolatinės Zarasų viešnios iš Visagino ,,Foxy 2020“ nugalėjusios komandą ,,Lapės“. Vyrų grupėje po atkaklios kovos čempionais tapo ,,Vietiniai“, finale įveikę ,,Turbo pušką“. Mažajame finale ,,Utena“ rezultatu 21 : 18 palaužė ,,Ąžuolo“ gimnazijos tinklininkų pasipriešinimą.

Tuo tarpu baseine vyko šeimų estafetė, kurioje dalyvavo Gvidas, Girius ir Eglė Marčiulioniai.

Plaukimo vaikiškomis baidarėmis prizininkais savo amžiaus grupėse tapo: Olegas Boriakas (pirma vieta), Aleksandr Zimin (antra vieta), Dmitrij Šabajev (trečia vieta), Šarūnė Kavaliauskaitė (pirma vieta), Miglė Stumbraitė (antra vieta), Stela Ragauskaitė (trečia vieta), Michail Kozlov (pirma vieta), Dominykas Kavaliauskas (antra vieta), Gabrielė Sklizmantaitė (pirma vieta), Emilija Subatavičiūtė (antra vieta), Paulius Kasickas (pirma vieta), Fiodor Kozlov (antra vieta), Maksim Overčiuk (trečia vieta).

Irklenčių varžybos: Stela Ragauskaitė (trečia vieta), Karolina Stumbraitė (antra vieta), Ema Milašiūtė (pirma vieta), Dmitrij Šabajev (trečia vieta), Olegas Boriakas (antra vieta), Aleksandr Zimin (pirma vieta).

Norime pasidžiaugti, kad mūsų organizuojamuose renginiuose visuomet aktyviai dalyvauja ne tik Zarasų sporto centro irkluotojai, bet ir nuolatiniai mūsų svečiai iš Visagino.

Zarasų sporto centro informacija

1 1

2

3

4

4 1

5

6

7

8

9

10

10 1

11

12

12 1

13

13 1

14

15

16

16 1

17

18

18 1

19

24

25

26

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite