MINDFULNESS KOGNITYVINĖS TERAPIJOS PROGRAMA

0
16
min news zrs 397 file 20190502 103071 ufgvyc

Nuo spalio 6 d. Zarasų PSPC, PSC prasideda 8 savaičių dėmesingu įsisąmoninimu (angl. mindfulness) grįsta kognityvinės terapijos programa. Tai šiuolaikinės psichologijos moksliniais tyrimais pagrįsta, visame pasaulyje populiari ir efektyvi mindfulness ir kognityvinės terapijos programa, skirta žmonėms patyrusiems depresiją, nerimą, aukštą streso lygį bei kitus psichologinius ar psichiatrinius sutrikimus.

Tikslas
Šie praktiniai mokymai skirti žmonėms, norintiems atrasti naujų būdų gyventi su psichologiniais ir psichiatriniais sutrikimais, patiriamu stresu, skausmu ir nemaloniais pojūčiais bei išmokti naujų mąstymo bei elgesio modelių, kurie padėtų sveikti bei užkirstų kelią galimiems problemos pasikartojimams ateityje. Mokymų aprašymas Užsiėmimai organizuojami nedidelėmis uždaromis grupėmis po 7- 10 žmonių. Programą sudaro 8-i 2-jų valandų trukmės užsiėmimai, kurie vyks 1-ą kartą per savaitę. Dalyviai gaus: išsamią pratybų dalijamąją medžiagą, meditacijų garso įrašus savarankiškam praktikavimui namuose. Namų darbai yra svarbi programos dalis, padedanti suprasti praktikų naudą bei gauti asmeniškai svarbius atsakymus.
 
 
Nauda
8 savaičių dėmesingu įsisąmoninimu grįsta kognityvinės terapijos programa padės Jums ne tik geriau suvokti, kaip stresas veikia Jūsų kasdienybę, bet ir leis geriau susitvarkyti su kasdienine įtampa, nerimu, depresyvumu bei atrasti daugiau vidinės stiprybės susidoroti su neišvengiamais gyvenimo iššūkiais. Šioje programoje įgyti įgūdžiai gali padėti nusiraminti, atgauti vidinę ramybę ir įgyti psichologinio lankstumo bei atsparumo, būti sveikesniais. Gyvenime negalime pakeisti labai daug dalykų, tačiau galime mokytis viską priimti ramiai ir išmintingai. Tam reikia įgūdžių, kuriuos įgysime ir tobulinsime praktikų metu. Du mėnesiai reguliarių susitikimų, apjungiant teoriją, praktikas, namų darbus bei grįžtamąjį ryšį yra stiprus įrankis siekiant prasmingų pokyčių.
 
Registracija vyksta iki rugsėjo 30 d.
 
Pradžia: 2020.10.06
 
Grupė uždara (t.y. nuo pirmo užsiėmimo nauji nariai nebepriimami) vietų skaičius ribotas.
 
Mokymus veda: psichologė psichoterapeutė, Lietuvos kognityvinės ir elgesio terapijos asociacijos narė, Lietuvos įsisąmoninimu grįstos psichologijos asociacijos narė Jadvyga Zakšauskaitė
 
Kontaktai pasiteiravimui ir registracijai: jadvyga.zaksauskaite@gmail.com, tel. 8 385 52710; tel. +370 67002384
 
Kreiptis: Zarasų PSPC, PSC 301 kab.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite