ZARASŲ SPORTININKAI DRUSKININKŲ TRIATLONE

0
23
Zarasų sportininkai

Rugsėjo 5 d. Druskininkuose vyko paskutinis 2020 metų sezono Lietuvos triatlono taurės etapas „Druskininkų triatlonas“, kuriame savo jėgas išbandė devyni Kūno kultūros ir laisvalaikio centro sportininkai. TRI-FUN distancijoje (200 m plaukimo, 10 km važiavimo dviračiu ir 2,5 km bėgimo) varžėsi virš 100 sportininkų iš visos Lietuvos. Sėkmingai Zarasus atstovavo ir distanciją įveikė Ustin Keleberda, Dangiras Paliūnis, Nikita Šaranovas, Mantas Dainys, Jevgenij Timofejev, Danil Keleberda, Kostas Juška ir Vilius Šakalys. Aukščiausią rezultatą pavyko pasiekti Dovydui Pošiui – bendras distancijos įveikimo laikas 44:17 min, 12 vieta savo amžiaus grupėje ir 54 vieta bendroje įskaitoje.

Tai – tik pirmieji metai, kada Zarasuose gyvuoja triatlonas ir džiugu, kad vis daugiau jaunuolių juo domisi, treniruojasi, dalyvauja varžybose ir gerina savo rezultatus. Treneris Darius Kilbauskas džiaugiasi šio sezono savo auklėtinių pasiekimais ir net neabejoja, kad kitais metais mūsiškiai pasirodys dar stipriau ir bus pajėgūs siekti aukštų pozicijų tarp Lietuvos sportininkų.

Visą rugsėjį kviečiame 10-14 m. vaikus prisijungti prie Kūno kultūros ir laisvalaikio centro triatloninkų ir drauge treniruotis artėjantiems kito sezono startams. Informacija ir registracija tel. Nr. +370 675 01702, el. p. kklcentras@gmail.com.

Projekto „Drąsūs stiprūs, vikrūs: TRIATLONO RITMU!” veikla. Projektas bendrai finansuojamas valstybės Sporto rėmimo fondo lėšomis, kurį administruoja Švietimo, mokslo ir sporto ministerija.

Dalil bėgimo trasoje

Dangiras bėgimo trasoje

Dangiras Pradeda dviračių trasą

Dovydas bėgimo trasoje

Dovydas pradeda dviračių trasą

Dovydo finišas

Jevgenij pradeda dviračių trasą

Kostas pradeda dviračių trasą

Laukiame plaukimo starto

 

Mantas bėgimo trasoje

Mantas Pradeda dviračių trasą

Nikita bėgimo trasoje

Nikita pradeda dviračių trasą

Pasitartimas prieš startą

Ustinas pradeda dviračių trasą

Vilius po plaukimo rungties

Zarasų sportininkai

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite