ZARASIŠKIAI AVIACIJOS PILOTAI GERIAUSI LIETUVOJE

0
49
1

Vaikų   aviacijos aerodrome Kėdainių rajone įvyko vaikų aviacijos sporto 23-iasis nacionalinis Broniaus Oškinio taurės čempionatas. Jame varžėsi 10 komandų. Asmeninėje mergaičių įskaitoje dalyvavo 9  pilotės, berniukų įskaitoje – 26 pilotai.  

Oras čempionato metu buvo puikus, viso renginio metu buvo atlikti 8 skrydžių pratimai,  kurie leido čempionato teisėjams įvertinti ir išrinkti geriausius vaikų aviacijos pilotus Lietuvoje.                                                                                                                                            

Šiame čempinate dalyvavo ir zarasiškiai. Komandinėje įskaitoje pirmąją vietą užėmė ir didžiąją Broniaus Oškinio taurę laimėjo Zarasų komanda, surinkusi 1710 baudos taškų. Komandoje Nelija Prapuolenaitytė, Lėja Zajančkauskaitė, Donatas Vaitkus ir Džonis Pučka.  Šios komandos vadovas Audrius Kuzma džiaugiasi sportininkų atkaklia kova čempionate ir gražia pergale.

 
Asmeninėje įskaitoje tarp mergaičių Nelija Prapuolenaitytė užėmė pirmąją vietą , Lėjai Zajančkauskaitei atiteko antroji vieta.
 
Asmeninėje įskaitoje tarp berniukų Donatas Vaitkus užėmė pirmąją vietą.
 
Jau antrus metus Ignalinos eskadrilės mokiniai mokosi skraidyti Zarasų eskadrilėje (Zarasų aerodrome) ir varžybose taip pat pasiekė puikių rezultatų:
 
Komandinėje įskaitoje Ignalinos komanda, kurios nariai Marija Ignatova, Motiejus Žievys, Kristupas Skorka ir Matas Ramoška užėmė ketvirtą vietą.
 
Asmeninėje įskaitoje tarp mergaičių Marija Ignatova užėmė antrąją  vietą.  
 
Zarasiškių komandos vadovas Audrius Kuzma dėkingas čempionato dalyviams už kantrybę ir drąsą mokantis šio sudėtingo sporto subtilybių ir tėveliams už pagalbą ir palaikymą.
 
Straipsnį parengė: Jonas Petronis 
Nuotraukose: vaikų aviacijos čempionato akimirkos Kėdainių rajone. 

2

3

4

5

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite