ZARASIŠKIAI KARTINGŲ SPORTE

0
42
1
Rugsėjo 5d. Aukštadvaryje, „Rotenos” kartodromo trasoje, įvyko V-tasis BMW Lietuvos kartingų federacijos čempionato etapas, kuriame susirinko bemaž dvidešimt komandų ir per šimtą komandas atstovaujančių lenktynininkų, kurie savo meistriškumą išbandė 17-likoje kartingų klasių.

 
Šiose varžybose dalyvavo ir savo jėgas „Rotax DD2 open” klasėje išbandė asociacijos „Penki coliai” atstovas, zarasiškis Augustinas Deksnys. Augustinui varžybos klostėsi labai permainingai, o ypač oficiali treniruotė, kai neįveikus nė pusės trasos rato sugedo kartingo variklis. Kvalifikacija: trečias laikas klasėje, o pusfinalyje liko ketvirtas. Išsianalizavęs prieš tai padarytas klaidas bei atlikęs teisingus kartingo reguliavimus finale Augustinas užėmė III vietą.
 
Asociacija „Penki coliai” kviečia vaikus ir jaunimą jungtis ir išbandyti save kartingų sporte. Informacija ir registracija bandomiesiems važiavimams el.p.trysmarios@gmail.com
 
Projektas „Zarasiškių startai kartingų sporte” dalinai finansuojamas iš Zarasų rajono savivaldybės biudžeto lėšų.
 
Straipsnį parengė – Raimundas Deksnys

2

3

4

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite