POLIGLOTAI „ATAKUOJA“ SEIMĄ

0
21
poliglotai

Paskelbtas Šiaurinės Nalšios rinkimų apygardoje kandidatų sąrašas byloja, kad daug kandidatų partijas savo gyvenime keitė kaip net labai dažnai. Apie tai panagrinėsime kitą kartą. Nagrinėjimas laukia rimtesnio tyrimo.

O štai kitas faktas aiškus kaip blynas. Sąraše labai daug poliglotų. Lietuvos žaliųjų partijos kandidatas Dmitrijus Anufrijenko savo anketoje pasiskelbė, kad moka anglų, lenkų, rusų,

Vokiečių kalbas. Antroje vietoje dabartinis Seimo narys Algimantas Dumbrava, atstovaujantis šiuose rinkimuose Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungą. Jis deklaruoja, kad moka lenkų, rusų ir vokiečių kalbas.

Kitų kandidatų užsienio kalbų žinojimas žymiai mažesnis. Atstovaujanti konservatorius Airida Drus, Lietuvos socialdemokratų darbo partijos kandidatas Vytautas Petrauskas, Natalyja Rukusujeva, atstovaujanti Centro partiją tautininkai, Lietuvos lenkų rinkimų akcijos – Krikščioniškų šeimų sąjungos atstovė Julija Svidėnienė, Lietuvos Respublikos liberalų sąjūdžio kandidatas Arvydas Veikšra skelbia, kad moka anglų ir rusų kalbas. Darbo partijos atstovas Rimvydas Podolskis informuoja rinkėjus, kad moka lenkų ir rusų kalbas.

Partijos „Laisvė ir teisingumas“ kandidatė Dalia Štraupaitė anketoje užrašė, kad ji moka tik vieną užsienio kalbą – rusų. Aurimas Gudas, atstovaujantis Lietuvos socialdemokratų partiją, anketoje apie kalbų mokėjimą nieko neįrašė.

Julius Paulaitis

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite