NAUJAS NUOTAIKINGAS KŪRYBINIS IR PAŽINTINIS NUOTYKIS SKAITMENINĖJE ERDVĖJE

0
19
17

Startuoja naujas nuotaikingas kūrybinis ir pažintinis projektas „Nenuobodžiauk!“ Bendradarbiaujant su penkiomis Zarasų rajono, Trakų rajono, Radviliškio rajono ir Rietavo savivaldybės viešosiomis bibliotekomis profesionalūs pripažinti ir pradedantys menininkai bei kultūros kūrėjai, prestižinių įvairių sričių nacionalinių ir tarptautinių premijų laureatai, Lietuvos ir tarptautinių konkursų nugalėtojai ir laureatai kvies vaikus, jaunimą ir suaugusius visuomenės narius į nuotaikingą kūrybinį nuotykį skaitmeninėje erdvėje.

Kartu kurti ir pažinti kūrybos džiaugsmą virtualioje aplinkoje kvies rašytoja, 2018 Metų knygos paaugliams autorė, daugkartinė premijų laureatė Ilona Ežerinytė; vertėja, geriausio vertimo paaugliams laureatė Indre Klimkaitė; fotografė, Lietuvos fotomenininkų sąjungos narė, Lietuvos ir tarptautinių konkursų nugalėtoja ir laureatė, personalinių ir grupinių parodų Lietuvoje dalyvė Vilija Visockienė; jaunosios kartos atstovė, pradedanti iliustratorė Gustė Bačiulytė, kurios iliustracijų paroda įtraukta į Kultūros naktis 2020 specialiąją programą; etnologas, mokslo istorikas, Jono Basanavičiaus premijos laureatas profesorius Libertas Klimka; autorė Rasa Bačiulienė, kurios dvikalbių patarlių knygų serija „Kol gyveni, tol ir mokaisi“ 2019 metais tarptautinėje Londono knygų mugėje buvo nominuota „International Excellence Awards“ tarp trijų geriausių pasaulyje.

Nuo rugsėjo vidurio beveik kiekvieną savaitę iki pat Šv. Kalėdų kartu su autoriais ir kultūros kūrėjais galėsime pasinerti į pažinimo ir kūrybinį nuotykį virtualioje erdvėje. Sekite informaciją Zarasų rajono Dusetų Kazimiero Būgos bibliotekos, Trakų rajono Lentvario bibliotekos, Radviliškio rajono savivaldybės viešosios bibliotekos, Trakų rajono Rūdiškių bibliotekos, Rietavo savivaldybės Irenėjaus Oginskio viešosios bibliotekos ir VšĮ „Pamėginčiaus“ tinkluose. Smagaus kūrybinio ir pažintinio nuotykio!

Projektą finansuoja Lietuvos kultūros taryba

Projekto organizatoriai

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite