VYRIŠKOS STRIUKĖS: KAIP IŠSIRINKTI IR KIEK?

0
37
striukė

Striukė – viena svarbiausių vyriško garderobo sudedamųjų dalių. Tačiau, šiandien, kai vyriškos striukės sudaro tokį didelį pasirinkimą, nieko keista, kad daugeliui būna tiesiog sudėtinga išsirinkti. Tad, kam teikti pirmenybę? Skubame pasidalinti ypač vertingais patarimais.

Bent po vieną striukę kiekvienam metų laikui

Visai nesvarbu, kiek jums metų, ką veikiate gyvenime ir kaip mėgstate leisti laisvalaikį – turėdami vieną striukę, tikrai neišgyvensite. Jei norite jaustis komfortiškai ir pageidaujate būti pasiruošę visoms gyvenimo staigmenoms bei išdaigoms, bus geriausia, jei įsigysite bent p vieną striukę kiekvienam metų laikui. Pavasariui skirta striuke turėtų būti ne itin stora, lengva ir svarbiausia – patogi, juk būtent pavasaris yra tas metas, kai pagaliau kylame nuo sofų ir leidžiamės į įvairiausias atrakcijas po atviru dangumi. Vasaros metu taip pat reikalinga plona bei lengva striukė, juk ne paslaptis, kad lietuviškos vasarai vakarai būna daugiau nei gaivūs, tad tikrai norėsite turėti su savimi drabužį, kuris suteiktų jaukumo. Rudeniui skirta striukė turėtų būti šiek storesnė bei šiltesnė nei pavasarinė, juo labiau, kad tikrai neprašausite pro šalį ir tuo atveju, jei rinksitės drėgmei atsparų drabužį. Na, ir, žinoma, nepamirškime pareikšti bent kelių epitetų apie tai, kaip turėtų atrodytų lietuviškai žiemai skirta striukė. Minkšta, stora, jaukumą garantuojanti, vėjo neprakošiama ir šiek tiek daugiau nei vidutinio ilgio – būtent tokia turėtų būti jūsų žieminė striukė. Na, o, kad žieminis įvaizdis nebūtų pernelyg nuobodus, verta pirmenybę teikti užtrauktukais, grandinėlėmis dekoruotai striukei.

Skirkite laisvalaikį nuo darbo

Kaip žinia, lygybės ženklo tarp laisvalaikio bei darbo dėti tikrai negalime, todėl ir drabužiai, kuriuos dėvime šių veiklų metu, taip pat turi skirtis. Dėmesį verta atkreipti į tai, kad vykstant į ofisą ar susitikimus darbo reikalais, vertėtų pirmenybę teikti paltui, o, jei jau renkatės striukę, tai ji turėtų būti klasikinio stiliaus, vienspalvė. Na, o laisvalaikiui skirtų vyriškų striukų pasirinkimas yra gerokai didesnis: galite rinktis įvairaus stiliaus, spalvų striukes. Puikiai tiks ir gausiai dekoruotos, įvairiais ornamentais, raštais, užrašais grandinėlėmis ar sagtimis, striukės.

Verta pirkti internetu

Vyriškos striukės pirkimas internetu taip pat yra gers pasirinkimas vien jau todėl, kad pavyks išvengti kelionių į prekybos centrus. Be to, galėsite naudotis greitąją paieška, kuri dar labiau pagreitins apsipirkimą – striukes galėsite rūšiuoti bei filtruoti pagal sau aktualius kriterijus: kainą, spalvą, dydį ir t.t.

Ką daryti, kad striukė tarnautų ilgai bei patikimai?

Na, o pabaigai – dar vienas svarbus aspektas: ką daryti, kad striukė tarnautų ilgai bei patikimai? Žinoma, ją reikia rinkamai prižiūrėti, o kaip tai užtikrinti, suprasite tik tuomet, aki atsakingai įvertinsite, iš ko ji buvo pagaminta. Vienaip prižiūrėti reikėtų natūralios odos striukę, kitaip – dirbtinės odos ir t.t. Situaciją palengvina ženklai bei gairės ant etiketės – sekite rekomendacijos. Taip pat nepamirškite dar vienos gudrybės, kuri – labai nesudėtinga, tačiau tikrai padės užtikrinti ilgesnį tarnavimo laiką. Jei striukės planuojate nenaudoti ilgesnį laiko tarpą (tai ypač aktualu, kai kalbame apie sezonines drabužius); įdėkite ją į apsauginį maišelį.

Apsipirkimas stipriosios lyties atstovams dažniausiai tiek nesuteikia džiaugsmo kaip moterims, o yra ir tokių, kurie apskritai vengia šios veiklos. Tad vyriškos striukės įsigijimas – taip pat ne išimtis: dažnu atveju šis procesas atidėliojamas kaip įmanoma ilgiau. Vis dėlto, galite būti tikri – pasinaudojus šiais patarimais kiekvienas vyriškos striukės įsigijimas bus sėkminga investicija.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite