VYKS ZARASŲ MIESTO SĖLIŲ SENIŪNAITIJOS SENIŪNAIČIO RINKIMAI

0
20
min news zrs 557 Seniunaiciai

Zarasų miesto seniūnija informuoja, kad 2020 m. rugsėjo 29 d. Zarasų rajono savivaldybės Didžiojoje salėje vyks Zarasų miesto Sėlių seniūnaitijos seniūnaičio rinkimai. Rinkimai vyks apklausos būdu, pasirašant kandidatų į seniūnaičius apklausos lapuose. Seniūnaitis bus renkamas 4 metams ir dirbs visuomeniniais pagrindais.

Kandidatus į seniūnaičius gali siūlyti (raštu) tik tos seniūnaitijos, kuriose renkamas seniūnaitis, gyventojai, bendruomeninės organizacijos.

Kandidatu į seniūnaičius gali būti pilnametis seniūnaitijos gyventojas, deklaravęs gyvenamąją vietą toje seniūnaitijoje, kurioje jo kandidatūra siūloma į seniūnaičius.


Seniūnaičiu negali būti renkamas asmuo, kuris:
– įstatymų nustatyta tvarka pripažintas kaltu dėl sunkaus ar labai sunkaus nusikaltimo padarymo ir turi neišnykusį ar nepanaikintą teistumą;
– yra įstatymų nustatyta tvarka uždraustos organizacijos narys.
Seniūnaičiu negali būti renkamas rajono Savivaldybės tarybos narys, Savivaldybės administracijos direktorius, Savivaldybės kontrolierius, Savivaldybės administracijos valstybės tarnautojas.
Seniūnaičiu negali būti renkamas asmuo, kuris teismo pripažintas neveiksniu tam tikroje srityje.
 

Kandidatas į seniūnaičius Zarasų miesto seniūnijai turi pateikti:
– sutikimą;
– trumpą gyvenimo aprašymą (CV).
 

Kandidatų į seniūnaičius registracija prasideda ne vėliau kaip prieš 15 kalendorinių dienų ir baigiasi likus 5 kalendorinėms dienoms iki rinkimų. (Registracija baigiasi 2020 m. rugsėjo 24 d. 17 val.)

http://www.zarasai.lt/galerijos/taryba/Taryba_zrs51309_T-86%20Seni%C5%ABnai%C4%8Di%C5%B3%20rinkim%C5%B3%20tvarka..doc

SENIŪNAIČIŲ RINKIMŲ GRAFIKAS RAJONO SAVIVALDYBĖS ADMINISTRACIJOS
ZARASŲ MIESTO SENIŪNIJOJE

Seniūnaitijos Rinkimų data ir laikas Rinkimų vieta
Zarasų Sėlių 2020-09-29
15.00-18.00 val.
 
Zarasų rajono savivaldybės Didžiojoje salėje
(Sėlių a. 22, Zarasai)
 

Kviečiame siūlyti kandidatus į Zarasų miesto seniūnijos seniūnaičius bei aktyviai dalyvauti jų rinkimuose.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite