INFORMUOJAME APIE ASMENŲ PRIĖMIMĄ ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖJE

0
24
min news zrs 637 info

Primename, kad asmenys pateikti prašymą ar skundą asmeniškai gali visą darbo dienos laiką, taip pat pietų pertraukos metu bei dvi papildomas prašymų ir skundų priėmimo valandas per savaitę po Zarasų rajono savivaldybės administracijos darbo dienos laiko antradieniais ir trečiadieniais iki 18 val. (po darbo dienos laiko prašymus, pasiūlymus, pranešimus, skundus galite pateikti II a., 204 kab.).

Zarasų rajono savivaldybės vadovai asmenis priima nustatytu grafiku.

Visų kitų Zarasų rajono savivaldybės administracijos struktūrinių padalinių vadovai, į struktūrinius padalinius neįeinantys valstybės tarnautojai ir administracijos filialų – seniūnijų (administracijos struktūrinių teritorinių padalinių) vadovai ir kiti specialistai konsultuoja ir priima asmenis teisės aktais nustatyta tvarka (pagal poreikį ir galimybę kiekvieną darbo dieną darbo laiku).

Prašymus ir skundus, adresuotus Zarasų rajono savivaldybės merui, mero pavaduotojui, administracijos direktoriui, administracijos direktoriaus pavaduotojui, padaliniams raštu gali pateikti asmuo ar jo atstovas atvykus į administraciją Sėlių a. 22, 32110 Zarasai, 105 kab., I a. arba į bet kurios Zarasų rajono savivaldybės administracijos seniūnijos administracinį pastatą.

Prašymą ar skundą galima atsiųsti paštu Savivaldybės interneto svetainėje skelbiamu adresu (Sėlių a. 22, 32110 Zarasai). Taip pat galima atsiųsti elektroninėmis priemonėmis – elektroniniu būdu per specialiai tam sukurtą informacinę sistemą (Elektroninius valdžios vartus, E. pristatymo informacinę sistemą), faksu, skelbiamu Savivaldybės interneto svetainėje, elektroniniu paštu, skelbiamu Savivaldybės interneto svetainėje (priimamasis@zarasai.lt arba info@zarasai.lt). Atkreipiame dėmesį, kad elektroninio pašto adresu prašymas arba skundas turi būti pateiktas taip, kad būtų galima atpažinti elektroninio dokumento formatą ir turinį; identifikuoti elektroninį parašą ir prašymą arba skundą pateikusį asmenį.

Informacija apie asmenų priėmimą bei jų aptarnavimą nuolat skelbiama Zarasų rajono savivaldybės internetinėje svetainėje www.zarasai.lt skyrelyje Asmenų priimamasis.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite