VŠĮ ZARASŲ LIGONINĖS DIREKTORIUS REMIGIJUS LAMANAUSKAS

0
93
lp1

Šios dienos darbo diena VšĮ Zarasų ligoninje prasidėjo neįprastai. Čia buvo pristatytas naujasis VšĮ Zarasų ligoninės direktorius Remigijus Lamanauskas. Iki šiol jis dirbo rajono Savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotoju ir laikinai ėjo VšĮ Zarasų ligoninės direktoriaus pareigas.

Naująjį ligoninės vadovą gydymo įstaigos bendruomenei pristatė rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas, mero pavaduotojas Arnoldas Abramavičius. Meras, pristatydamas Remigijų Lamanauską, pasakė, kad ligoninės bendruomenės nariams jis jau gerai pažįstamas. Pusmetį vadovavo VšĮ Zarasų ligoninei. Darbas ligoninėje jam tapo dideliu ir atsakingu iššūkiu. Reikėjo įveikti pirmąją COVID-19 bangą ir išlaikyti medikų susitelkimą. Meras padėkojo įstaigos bendruomenei už sėkmingai įveiktą pirmąją koronaviruso bangą. Zarasų rajonas vienas iš atspariausių šiam susirgimui šalyje, padaryta tai buvo visų medikų pastangų dėka. VšĮ Zarasų ligoninė, sušvelnėjus karantino sąlygoms, sėkmingai ėmė atnaujinti stacionarines ir ambulatorines asmens sveikatos priežiūros paslaugas, kurių taip laukė Zarasų miesto ir rajono gyventojai.

Naująjį ligoninės vadovą sveikino ir rajono Savivaldybės mero pavaduotojas Arnoldas Abramavičius, jis patikino ligoninės kolektyvą, kad ateityje taip pat bus teikiamos paslaugos rajono gyventojams šioje ligoninėje. Gydytojai, slaugytojai, kiti ligoninės darbuotojai gali dirbti ramiai.

Sveikino direktorių Remigijų Lamanauską ir VšĮ Zarasų ligoninė direktoriaus pavaduotoja medicinai Irena Liutkienė. Ji linkėjo naujam direktoriui sėkmingo darbo, teisingų ir reikalingų sprendimų, sėkmės ir sveikatos ginant ligoninės interesus. Irena Liutkienė įteikė nuo kolegų gėlių puokštę.

Priminsime, kad rugsėjo mėnesio pradžioje įvyko konkursas užimti VšĮ Zarasų ligoninės direktoriaus pareigas. Jį laimėjo Remigijus Lamanauskas. Gavus teigiamą Specialiųjų tyrimų tarnybos išvadą, Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas pasirašė potvarkį, kuriuo nuo spalio 1 d. Remigijus Lamanauskas pradėjo eiti VšĮ Zarasų ligoninė direktoriaus pareigas.

Petras Ivanovas
Nuotraukose – VšĮ Zarasų ligoninės direktoriaus Remigijaus Lamanausko pristatymo akimirkos.

lp2

lp3

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite