ZARASŲ RAJONO SAVIVALDYBĖS ADMINISTRACIJA IŠKILMINGAI IŠLYDĖJO DIREKTORIAUS PAVADUOTOJĄ

0
22
1
Vakar, 2020 m. rugsėjo 30 d., Zarasų rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojui Remigijui Lamanauskui buvo paskutinė darbo diena šioje darbovietėje. Jis laimėjo konkursą ir pradeda darbą gydymo įstaigoje.

 
Pirmasis atsisveikinimo žodį tarė Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas, kuris žmogaus kelią palygino su tekančia upe, kurioje visada yra vingių, aukštumų ir seklumų, palinkėjo sveikatos ir viso, ko geriausio. Kolegos nepagailėjo gerų žodžių apie buvusio pavaduotojo Remigijaus Lamanausko lyderystę, kuri įkvėpė, sveikino už jo ryžtą. Žodžiai sugraudino, palietė dalyvavusių širdis. Nuotaikos praskaidrinimui Zarasų rajono savivaldybės meras Nikolajus Gusevas papasakojo keletą linksmų istorijų ir su šypsena išlydėjo Remigijų Lamanauską į naują gyvenimo etapą – VšĮ Zarasų ligoninės direktoriaus pareigas.
 
Zarasų rajono savivaldybės administracija džiaugiasi, bet kartu ir liūdi, kad tenka atsisveikinti su puikiu žmogumi. Linkime kuo didžiausios sėkmės ir būti autoritetu ne tik darbuotojams, bet ir visiems VšĮ Zarasų ligoninės pacientams!
 
Zarasų rajono savivaldybės administracijos informacija 

2

3

4

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite