IŠKILMINGAI PAMINĖTA ANGELŲ SARGŲ DIENA

0
80
pd1

Šiandien Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Zarasų rajono policijos komisariate šventiškai paminėta Lietuvos policijos-Angelų sargų diena.

Minėjimo pradžioje neįprasto, bet šventinio minėjimo dalyviai pakiliai sugiedojo „Tautišką giesmę“. Buvo perskaitytas Lietuvos policijos generalinio komisaro Renato Požėlos sveikinimas. Policijos pareigūnus, darbuotojus sveikino ir Utenos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Zarasų rajono policijos komisariato viršininkas Dainius Šidlauskas. Jis kolegoms dėkojo už nepriekaištingą tarnybą, pavyzdingą pareigų atlikimą, pasiektus rezultatus stiprinat teisėtvarką rajone.

Ypač pasižymėję policijos pareigūnai buvo apdovanoti pažymėjimo ženklais ir padėkomis. Minėjimo metu už nepriekaištingą ir pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą Policijos dienos proga antrojo laipsnio policijos pasižymėjimo ženklas „Už nuopelnus“ įteiktas komisariato Reagavimo skyriaus viršininkui Andrejui Jančevskiui , o šio skyriaus vyriausiajam patruliui viršilai Jevgenijui Lizunovui įteiktas trečiojo laipsnio ženklas.

Pirmojo laipsnio policijos pažymėjimo ženklu „Už nepriekaištingą tarnybą“ apdovanota Vietos veiklos vyresnioji tyrėja inspektorė Rasa Žadeikienė, trečiojo laipsnio ženklas įteiktas Veiklos skyriaus vyriausiajam tyrėjui Olegui Gladyševui.

Viršininkas Dainius Šidlauskas įteikė padėkas Zarasų rajono policijos komisariato Reagavimo skyriaus vyriausiajam patruliui Arūnui Kochankai, Reagavimo skyriaus vyresniajam tyrėjui Vytautui Steponavičiui, Veiklos skyriaus vyresniajam tyrėjui Sauliui Gasiui, tyrėjui Maksimui Zaicevui.

Už ilgametę tarnybą policijos sistemoje ketvirtojo laipsnio atminimo ženklu „Už ištarnautus metus“ apdovanoti Reagavimo skyriaus tyrėjas Jūris Šuša, Veiklos skyriaus tyrėjas Juris Streikus.

Antrojo laipsnio atminimo ženklas „Už ištarnautus metus“ įteiktas Reagavimo skyriaus viršininkui Andrejui Jančevskiui, o trečiojo laipsnio – Reagavimo skyriaus tyrėjui Sigitui Liorentui. Antrojo laipsnio atminimo ženklu „Už ištarnautus metus“ apdovanota Veiklos skyriaus vyriausioji tyrėja Marina Augulienė.

Angelų sargų dienos minėjimo dalyvius sveikino rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas. Meras pažymėjo, kad policijos pareigūnų dėka visuomenės saugumas yra patikimose rankose, nors šie metai pateikė daug iššūkių, kuriuos policija sėkmingai juos įveikė. Meras policijos pareigūnams linkėjo nepriekaištingos tarnybos, ištvermės, kantrybės ir pasitikėjimo savo jėgomis. Už nepriekaištingą tarnybą užtikrinat rajone viešają tvarką mero padėkos įteiktos Reagavimo skyriaus vyriausiajai tyrėjai Daivai Navickienei, tyrėjui Jūriui Šušai, Veiklos skyriaus vyriausiajai tyrėjai Rositai Gurskajai, tyrėjai Agnei Grigaliūnaitei ir tyrėjui Liudvikui Komkai. Jiems meras taip pat įteikė atminimo dovanėles.

Minėjimo dalyviai tylos minute pagerbė mirusiuosius ir žuvusius tarnybos draugus.

Petras Ivanovas

Nuotraukose – Angelų sargų dienos minėjimo akimirkos Zarasuose.

pd2

pd3

pd4

pd5

pd6

pd7

pd8

pd9

pd10

pd11

pd12

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite