MIESTO MONTAŽAI

0
29
20201002 150913

Zarasų viešosios bibliotekos Vaikų literatūros skyriaus edukacinėje erdvėje eksponuojama paroda „Miesto montažai“. Kūrinių autoriai Zarasų Pauliaus Širvio progimnazijos 7 c klasės moksleiviai, kūrybinių dirbtuvių „Miesto montažai“ dalyviai.

Paroda susidomėję lankytojai pamatys įvairiausius miesto vaizdus: bažnyčią, pastatus, skulptūras, prekiautojus, vykstančius renginius. Moksleiviai, susiskirstę poromis gimtojo Zarasų miesto paveikslą kūrė įvairiai. Vieni vaizdavo jo šių dienų paveikslą, kiti – prisimindami istorinius įvykius, treti – tokį, kokį norėtų matyti ateityje. Autoriai kurdami naudojo fotografijas, pieštuką ir fantaziją.

Kviečiame aplankyti parodą iki lapkričio 3 d.

Zina Černovienė, Zarasų viešosios bibliotekos vyresnioji bibliotekininkė

Nuotraukos autorės

20201002 151006

20201002 151019

20201002 151100

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite