AURIMAS GUDAS

0
34
Aurimas Gudas MI

Mielieji,

Esu dėkingas už galimybę būti arti Jūsų šį rinkiminį periodą. Tai buvo galimybė susipažinti su Jumis ir pristatyti savo idėjas, mintis – diskutuoti apie mūsų Visagino miesto, Ignalinos, Zarasų rajonų ateitį. Ačiū ir už tai, kad kritikavot, sakėte pastabas, siūlėte savas idėjas.

Man tai neįkainojama patirtis: kaip žmogui, kaip politikui, kaip jūsų bendruomenės nariui.

Išankstiniai rinkimų rezultatai džiugina. Jie rodo, kad Lietuvoje gyventojų aktyvumas dalyvaujant rinkimuose didėja, kad žmonėms nėra tas pats, kas bus išrinktas. Tai brandžios demokratijos požymis. Nalšios šiaurinėje apygardoje išankstinių rinkimų rezultatas tik 1 proc.  nusileidžia lyginant su Lietuvos aktyvumu. Svarbu nesustoti!

Ateikite sekmadienį prie balsadėžių ir išreikšite savo valią.  

Prezidentas turi Gerovės valstybės siekiamybę ir viziją. Ją turi ir Lietuvos socialdemokratų partija. Ją turi mūsų socialdemokratų komanda, dalyvaujanti rinkimuose. Mums reikalingas Jūsų pasitikėjimas, o su juo šį siekiamybė bus pasiekta greičiau.

Vienmandatės Nalšios šiaurinės apygardos biuletenyje pažymėkite mano pavardę. Jauno, ambicingo, naujos kartos politiko ir paprasto žmogaus. 

Balsuodami už sąrašą pažymėkite Lietuvos socialdemokratų partijos Nr. 17, mano numeris daugiamandatės sąraše – 76.

            Ačiū!

            Jūsų kandidatas Aurimas Gudas

 

Politinė reklama. Bus apmokėta iš Aurimo Gudo politinės kampanijos sąskaitos. Užsakymo Nr. 2020/10/09/01

{jcomments off}

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite