ŠVIESTUVAI DIDELĖMS PATALPOMS: KAM TEIKTI PIRMENYBĘ?

0
20
šviestuvai

Priklausomai nuo paskirties, patalpoje gali nebūti tam tikrų elementų ar baldų, tačiau šviestuvas – tiesiog būtinas. Ir klysta tie, kurie galvoja, kad renkantis šviestuvą nereikia laikytis jokių taisyklių. Nieko panašaus – renkantis tokį gaminį, reikia įvertinti daug įvairių aspektų, o vienas iš jų yra ir patalpos dydis. Vienokie šviestuvai tiks mažoms patalpoms ir visai kitokie – didelėms. Jeigu norite peržvelgti šviestuvus įvairioms patalpoms, juos galite rasti šioje nuorodoje, o mes skubame dalintis patarimais, kokiems gaminiams verta teikti pirmenybę.

Kuo didesnės patalpos, didesnis ir šviestuvas

Vienas svarbiausių kriterijų, kurį reikia įvardinti, kalbant apie šviestuvus didelėms patalpoms yra šių gaminių dydis. Taigi, svarbu įsiminti vieną esminių taisyklių – kuo didesnės patalpos, tuo didesnį šviestuvą galite rinktis – jis atrodys tikrai puikiai. Jei erdvė ypač didelė, galite rinktis net ir keletą masyvių šviestuvų. Tačiau ir tai dar ne viskas – net ir tuo atveju, jei patalpoje gausu įvairių dekoro elementų, jums tikrai nebūtina rinktis minimalistinio stiliaus šviestuvą. Puikiai tiks ir gausiai dekoruotas – smulkūs ar stambūs dekoro elementai tarsi susilies erdvėje, todėl ji tikrai neatrodys neskoningai. Na, o, jei patalpa yra ne tik didelė, bet ir aukštomis lubomis, tokiu atveju puikiai tiks ir svyrantys šviestuvai.

Kokioms spalvoms teikti pirmenybę?

Jei mažoms patalpoms puikiai tinka šviesių spalvų šviestuvai, nes dėl jų patalpa atrodys šiek tiek didesnė, tai kalbant apie dideles patalpas, puikiai tiks ir atvirkštinis variantas. Tiesą sakant, jokių apribojimų spalvų atžvilgiu apskritai nėra – galite rinktis bet kokios, jums patinkančios spalvos šviestuvą. Ir tikrai nebūtina apsiriboti vienspalvių – kelių spalvų šviestuvas taip pat puikiai tiks.

Taigi, jei reikalingas šviestuvas didelei patalpai, pakaks įvertinti vos keletą detalių, kad išsirinktumėte tinkamiausią. Na, o pabaigai telieka priminti, kad šviestuvas ne tik švies – jam reikės ir tam tikros priežiūros. Tad, jei planuojate įsigyti itin didelį bei sunkų šviestuvų, rinkitės tokį, kurio valymas nesukeltų papildomų rūpesčių – pirmenybė teikite tokiam gaminiui, kurį būtų patogu nuvalyti jo nenukabinant.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite