KOMPETENCIJŲ TOBULINIMAS – IR AKIAI, IR SKRANDŽIUI

0
27
DSC00001 2

Zarasų krašto turizmo paslaugų teikėjų asociacija pagal Zarasų – Visagino regiono vietos veiklos grupės 2014-2020 m. vietos plėtros strategiją įgyvendina projektą „Mokomės dirbti kartu“. Projekto tikslas – telkti Zarasų rajono bendruomenę, skatinti rajone veikiančių turizmo ir susijusias paslaugas teikiančių organizacijų bendradarbiavimą, socialinę partnerystę su kitais vietos plėtros dalyviais.

Projekto idėja – išmokyti turizmo paslaugų teikėjus bendradarbiauti, sudarant jiems sąlygas mokytis, kaip teikti rajonui reikalingas turizmo paslaugas, populiarinti patiekalų iš vietos produktų gaminimą.

Vasaknų dvare skonio dienos renginyje virtuvės šefas Egidijus Šešelgis supažindino ir praktiškai parodė susirinkusiems ką ir kaip galima pagaminti iš ėriuko mėsos.  

Tai vienas iš skatinimo būdų, kada bendruomenės nariai, įgiję daugiau žinių apie vietos produktų gamybą ir pardavimus, galės planuoti užsiimti dar viena veikla – maitinimu, nes rajone daugėja ūkininkų auginančių avis, mėsinius galvijus, vištas, grūdines kultūras, daržoves ir kt. Maitinimo paslauga – vienas iš būdų kurti didesnę pridėtinę produkto vertę. Tai svarbu ne tik ūkininkams, bet ir turizmo paslaugų teikėjams.

„Mokytis niekada ne vėlu“, – sakė renginio dalyviai ne tik savo akimis pamatę patiekalų gaminimo procesą, bet ir įvertinę pagamintų patiekalų skonį.

Zarasų – Visagino regiono VVG

informacija

A.Veikšros nuotr.

DSC00012 2

DSC00017 2

DSC00020 2

DSC00032 2

DSC00034 2

DSC00040 2

DSC00051 3

DSC00059 2

DSC00067 2

DSC00078 2

DSC00080 2

DSC00084 2

DSC00085 2

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite