RAJONO SAVIVALDYBEI PADĖKA UŽ PROJEKTŲ ĮGYVENDINIMĄ

0
68
1
Vakar  įvyko Vidaus reikalų ministerijos inicijuoto projekto „Regionų magnetai“ iškilmingas renginys. Jo metu buvo įteikiami VRM finansuojamų regioninės plėtros projektų 2014-2020 apdovanojimai. Šioje apdovanojimų šventėje dalyvavo rajono Savivaldybės meras Nikolajus Gusevas, mero patarėjas Vilhelminas Kuzmickas.

 
Šio iškilmingo renginio dalyvius sveikino vidaus reikalų viceministras Tautvydas Tamulevičius. Jis kalbėjo apie būtinybę miestams ir miesteliams tapti  magnetais, pritraukiančiais į regioną ir gyventojus, ir verslus. Lietuvos regionai gyvi, nes savivaldybės ne tik kelia šiuos klausimus, bet ir investuoja Europos sąjungos  lėšas, regionuose atsiranda naujų užimtumo ir verslo galimybių, atgaivinamos urbanistinės erdvės, kurios tampa tikrais regiono traukos centrais.         
  
Renginio metu Zarasų rajono merui Nikolajui Gusevui įteiktas Vidaus reikalų ministro Padėkos raštas. Juo Zarasų rajono savivaldybė apdovanota už aktyvų bendradarbiavimą ir reikšmingą indėlį į regioninę plėtrą 2014-2020 m. sėkmingai įgyvendinant Lietuvos Respublikos vidaus reikalų ministerijos finansuojamus infrastruktūros projektus.      
 
Meras Nikolajus Gusevas dėkingas rajono Savivaldybei, jos administracijai, visai komandai, rajono seniūnijoms ir bendruomenėms už sutelktą darbą, gražias iniciatyvas ir idėjas. Visų pastangomis buvo įgyvendinami projektai, kurių dėka gerėjo rajono infrastruktūra, susitvarkytos viešosios erdvės poilsiui, laisvalaikiui.
 
Rajono Savivaldybės informacija
 
Nuotraukose: Vidaus reikalų ministerijos padėka; po apdovanojimų Vidaus reikalų ministerijoje.

2

 

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite