SUVIEKO KAIMO BENDRUOMENĖ

0
47
suviekas

Zarasų rajono Suvieko kaimo bendruomenė dalyvavo Bendruomenių įtinklinimo projektų konkurse „Prisijungusi Lietuva” „Baltijos edukacinių technologijų institutas” kartu su „Nacionaline distancinio mokymo asociacija”. Laimėjus konkursą sėkmingai įgyvendintas projektas.

Sukurta internetinė svetainė su diskusijų forumu www.suviekas.zarasuose.lt Interneto svetainėje integruotas bendruomenės diskusijų forumas, kuriame kiekvienas bendruomenės narys turi galimybę arba skleisti informaciją apie savo teikiamas paslaugas, pristatyti savo gaminamą produkciją arba ieškoti jam reikalingų paslaugų, prekių ar gaminių.

Forume vyks ne tik prekyba narių auginamais ir gaminamais produktais, dalijimasis patirtimi, patarimais, bet ir kooperavimasis įsigyjant prekes, paslaugas – bendri bendruomenės narių vykimai į miesto centrą, gydymo įstaigas, parduotuves kitas išvykas. Bendrai įsigyti tas pačias įvairias prekes ar paslaugas keliems bendruomenės nariams ir patogiau ir pigiau.

*Draudžiama www.zarasuose.lt paskelbtą informaciją naudoti kitose žiniasklaidos priemonėse be raštiško ar žodinio administracijos sutikimo, o jei sutikimas buvo gautas, būtina nurodyti www.zarasuose.lt kaip informacijos šaltinį ir naudoti aktyvią www.zarasuose.lt nuorodą.

Publikuojamų straipsnių autorių nuomonė gali nesutapti su redakcijos nuomone, tačiau yra kiek įmanoma tiksli ir neklaidinanti. Už pateiktos informacijos aktualumą ir tikslumą atsako jos pateikėjai, mūsų informacijos šaltiniai.

www.zarasuose.lt administracija neatsako už komentarus ir jų neredaguoja, tačiau pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi ar pažeidžia įstatymus. Už komentarus tiesiogiai ir individualiai atsako juos paskelbę skaitytojai, kurie gali būti patraukti baudžiamojon, administracinėn ar civilinėn atsakomybėn.

Parašyti komentarą

įveskite savo komentarą!
įveskite savo vardą čia

Naujienos iš interneto

Rekomenduojami Video

Taip pat skaitykite